Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Φασουλιώτης, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες μας, η αλήθεια είναι πως το κυπριακό ποδόσφαιρο «μεγαλώνει», ενώ εάν συνεχίζουμε να επενδύουμε μπορούμε να πάμε πιο πάνω. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ξένους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν το επίπεδο, αλλά και στους εξαιρετικούς ντόπιους, οι οποίοι σίγουρα υπάρχουν. Δεν είναι όλοι οι δικοί μας καλοί, οι ξένοι μας έδωσαν ποιότητα. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές πρέπει να δουλέψουν με σκυμμένο κεφάλι, έτσι ώστε να πετύχουν τα μέγιστα».

Για τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ: «Έμεινα έκπληκτος από τη Μακάμπι, εξαιρετική ομάδα, ο Απόλλωνας δεν πρέπει να απογοητευτεί, το Europa είναι εξαιρετική διοργάνωση. H ΑΕΚ έκανε κάτι μοναδικό».

Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ: «Δε με ικανοποιήσε επιθετικά ο ΑΠΟΕΛ, στην άμυνα όμως πήγαν όλα εξαιρετικά. Στην Κίζιλζαρ, δεν πρέπει να δουλεύουν στο επιθετικό «κομμάτι», φαίνεται ότι στο Καζακστάν δε ξέρουν να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο, δε γίνεται αυτό το σύνολο να απέκλεισε τους Κροάτες».

Για τα κενά που υπάρχουν: «Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν επιθετικό, υπάρχει πρόβλημα. Χρειάζεται παίκτης κλάσης, που θα δώσει λύσεις. Αν αποκλειστεί η ομάδα του Αυγουστή από τους Σουηδούς, θα είναι αποτυχημένη η ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας. Έχω την εντύπωση πως ο Μάγκλιτσα δε μπορεί να βοηθήσει αυτή τη στιγμή, όπως και ο Κβιλιτάια που δεν ακούμπησε μπάλα τους τελευταίους μήνες. Στον ΑΠΟΕΛ έγιναν καλές μεταγραφές, τώρα δε ξέρω γιατί δε γίνεται κίνηση στα φορ! Ο Μάριος Ηλία εμφανίζει καλό πρόσωπο, όμως θελει στήριγμα στη δημιουργία. Το φετινό ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να φοβάται απολύτως τίποτα, είναι μέσα σε όλους τους στόχους».

Για τον Μάριο Ηλία: «Είναι εξαιρετικός ο μικρός, τα τέρματα θα έρθουν, όμως η ομάδα χρειάζεται επιθετικό χθες, έτσι ώστε να περάσει το εμπόδιο της Τζουργκάρντεν και να συνεχίσει στους ομίλους του Conference».

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Οι Σουηδοί έχουν πλαστικό χλοοτάπητα και είναι δύσκολος αντίπαλος, ένα αθλητικό σύνολο με ποιότητα. Μπορούμε σίγουρα να έχουμε τέσσερις εκπροσώπους στα «σαλόνια», άλλωστε οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, όσον αφορά τις δοκιμασίες εκτός των συνόρων».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!-ThemaSports
18/04 @ 17:22

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει ότι και στο παρελθόν μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στον Άρη

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση  με Άρη-ThemaSports
18/04 @ 11:01

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση με Άρη

Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για την προπώληση με Άρη και τα εισιτήρια που έχουν κοπεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των γαλαζοκιτρίνων φέτος.

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!-ThemaSports
17/04 @ 12:25

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!

Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ, για τις δωρεάν ανοικτές προπονήσεις της Ακαδήμιας των γαλαζοκιτρίνων.

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…-ThemaSports
16/04 @ 22:25

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο λογικά θα κατάλαβε το λάθος του!

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!-ThemaSports
16/04 @ 17:42

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!

Ο... κυνικός ΑΠΟΕΛ πήρε μια μεγάλης σημασίας νίκη στην Πάφο και όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε νίκη θα έχει προστιθέμενη αξία.

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ!-ThemaSports
16/04 @ 12:40

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ!

Ο ΑΠΟΕΛ ηρέμησε με την νίκη στην Πάφο και τώρα βλέπει Άρη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ