Πόλυς ΧαραλάμπουςΔεν θέλουμε και… Παπά να μας πει, ότι αλλάζει (ξανά) το μετεγγραφικό πλάνο στον Απόλλωνα, λόγω της έλευσης του Νταβίτ Καταλά.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χθες ανακοινώθηκε ο κεντρικός επιθετικός Εζεκιέλ Χέντι, είναι θέμα χρόνου να βγει φιρμάνι για τον Ισπανό χαφ Ρέθιο.
Έχουν αποφασίσει επίσης να φέρουν εξτρέμ για τον κατάλογο Β’, δεν αποκλείεται να είναι κι αυτός από την Ισπανία.
Από αύριο θα γίνει συζήτηση για τις αποχωρήσεις. Μαθαίνουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση, να «επιστρέψει» στο ρόστερ κάποιος εκ των Τζουμ και Νάγιοκ, οι οποίοι συμμετέχουν στις προπονήσεις κανονικά.
Για εγγραφή του Εζεκιέλ, είναι δεδομένο ότι θα διαγραφεί επιθετικός, επικρατέστερος είναι ο Ρατζέλο Γιάνγκα.
Μάλλον το καταλαβαίνει κι ο ίδιος, ότι τώρα που αποδεσμεύτηκε ο άνθρωπος που ήθελε να τον κρατήσει, δεν έχει μέλλον ούτε ο ίδιος στο Κολόσσι.
O Oλλανδός φορ είναι στην αποστολή για το σημερινό ματς με την Ομόνοια, δεν αποκλείεται μάλιστα να χρησιμοποιηθεί απο τον Μακρίδη.
Μια περίοδος προετοιμασίας που άρχισε από τις 24 του Μάη με καθημερινές προπονήσεις και ένα φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία έφτασε στον τέλος της για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, η οποία περιμένει πλέον την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Ρουμανία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/06 @ 17:16
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα.
09/06 @ 16:19
Το μήνυμα του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη για τον Πανίκο Κρυστάλλη.
09/06 @ 15:27
Ανακοίνωση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων Απόλλων 1982.
09/06 @ 15:23
Ανακοίνση Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Και Φίλων Απόλλων Λεμεσού
09/06 @ 14:52
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για τον Πανίκο Κρυστάλλη.
09/06 @ 14:30
Ένας εκ των κορυφαίων Κύπριων ποσφαιριστών, ο Πανίκος Κρυστάλλης, έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 86 ετών.
BEST OF THEMASPORTS