Κάτι... τρέχει με τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό, η αλήθεια με Αλμέιδα και Μισελέν, η λύση Χουάνκαρ, ο Φορτούνης και πολλές ακόμα Φήμες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας. 

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Στο θέμα του Μισελέν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τρία δεδομένα: 1. Ο Αλμέιδα πράγματι δεν υπολογίζει τον Γάλλο μπακ και έχει ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρησή του. 2. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει να επιδιώκει τον επαναπατρισμό του, καθώς νιώθει πως δεν προσαρμόστηκε εκτός χώρας. 3. Η Μπορντό πράγματι τον θέλει, αλλά δεν έχει τα λεφτά να τον αγοράσει και συνεπώς αναζητείται μία διαφορετική λύση για την μετακόμισή του στη Νέα Ακουιτανία. Ίσως ο δανεισμός, ίσως η συνιδιοκτησία. (LIVESPORT)

* Σε άλλες εποχές και με διαφορετικό κλίμα, ίσως κάποιοι τραυματισμοί παικτών του Ολυμπιακού να είχαν άλλη εξέλιξη. Περισσότερο «σφίγγω τα δόντια» δηλαδή. Τώρα δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Έχουν γίνει πολλά για κάποιους, έχουν ακουστεί διάφορα για το μέλλον τους, δεν είναι σε καμία περίπτωση η διάθεσή τους για ηρωισμούς. Δεν ισχύει για όλους, αλλά κάτι θα πρέπει να γίνει πάνω σε αυτό. Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ θα είναι σίγουρα μία λύση. Διότι το πρόβλημα δεν ήταν μόνο ο Μαρτίνς. (ΦΩΣ)

* Ο Ματίας Αλμέιδα έχει καταφέρει να «κερδίσει» αρκετό κόσμο στα Σπάτα.  Οι ποδοσφαιριστές μιλούν με τα καλύτερα λόγια, παρότι τους έχει... βγάλει το λάδι (μαζί με τους συνεργάτες του) λόγω της πολύ σκληρής προπόνησης που γίνεται καθημερινά στο αθλητικό κέντρο της «Ένωσης». «Μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες, ίσως αυτός να είναι που θα καταφέρει να πάει την ομάδα ένα βήμα παραπάνω» έλεγαν -μεταξύ άλλων- άνθρωποι, οι οποίοι γνωρίζουν και ζουν από πολύ μέσα το ποδοσφαιρικό τμήμα επί σειρά ετών κι έχουν βιώσει τις παθογένειες των τελευταίων χρόνων. (SPORTDAY)

* Στο ρόστερ του Παναθηναικού υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει καλά τον ρόλο του εξτρέμ. Τον είχε υπηρετήσει στην αρχή της καριέρας του, προτού οπισθοχωρήσει στην άμυνα. Ο λόγος για τον Χουάνκαρ. Ο Ισπανός άρχισε ως ακραίος επιθετικός και σταδιακά μετακινήθηκε στην άμυνα. Αν χρειαστεί ο Γιοβάνοβιτς έναν υπηρεσιακό εξτρέμ, ξέρει πού θα στραφεί... (LIVESPORT)

* Το όνομα του Κώστα Φορτούνη ξαναβγήκε στη επικαιρότητα, αλλά θέμα επιστροφής του στις προπονήσεις με την υπόλοιπη άρα δεν υφίσταται. Ίσα - ίσα που αναμένονται εξελίξεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της αποχώρησής του. Μετά την αποχώρηση του Μαρτίνς πολλοί πίστευαν πως θα αλλάξει η στάση της ομάδας απέναντι στον ποδοσφαιριστή, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει απ' ότι φαίνεται. Θυμίζουμε πως ο Φορτούνης προπονείται μόνος του όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα επιλέγει να φοράει τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και όχι τα ερυθρόλευκα. (ΩΡΑ)

* Ο Ζουλιέν Φουρνιέ είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό. Στη Γαλλία θεωρούν θέμα χρόνου τη σύναψη συμφωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ με τον 48χρονο, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο μήνα από τη Νις έπειτα από μια δεκαετία. (SPORTDAY)

* Αναμονή και επιμονή στην ΑΕΚ για τα μεταγραφικά. Στην ΠΑΕ δουλεύουν ασταμάτητα για να κλείσουν στόπερ, φορ και εξτρέμ, αλλά χωρίς να βιάζονται, έτσι ώστε να καταφέρουν να φέρουν στα Σπάτα αυτούς που πραγματικά θα βοηθήσουν την ομάδα. Γίνεται ένα παιχνίδι τακτικής και υπομονής και οι εξελίξεις ενδεχομένως πλέον να έχουμε από την επόμενη εβδομάδα. (LIVESPORT)

* Ένας από τους παίκτες που ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει τη συνεργασία είναι ο Μάξι Λοβέρα, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ελληνικές ομάδες, ανάμεσά τους και τον Ιωνικό. Με τον Αργεντινό να μη θέλει να πάει στον Άρη που επίσης είχε ενδιαφερθεί. Από την Κύπρο είχε προκύψει από μέρες η πληροφορία ότι η Ομόνοια θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη, με εκπρόσωπο της κυπριακής ομάδα να το επιβεβαιώνει με δηλώσεις του Μ και είναι ένα ντιλ που μπορούν προχωρήσει εφόσον συμφωνηθούν οι όροι. (ΦΩΣ)

 

Πηγή: www.sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!-ThemaSports
26/04 @ 21:10

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!

Με ανάρτηση του στα social media ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενημερώνει για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών!

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!-ThemaSports
25/04 @ 18:47

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχοντας δοκιμάσει πέντε διαφορετικά «ζευγάρια». Ποια είναι τα... αποτελέσματα τους.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ