Ανδρέας Χρίστου

Ο 29χρονος Εζεκίελ Χέντι έρχεται για να ενισχύσει την επίθεση του Απόλλωνα και στο βιογραφικό του έχει να λέει ότι προπονήθηκε μαζί με τα αστέρια της Μίλαν όταν ήταν ακόμη 20 χρονών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Νιγηριανός επιθετικός που ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές, μιλώντας στο PunchNg (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) το 2020 αποκάλυψε ότι ο θρύλος της Μίλαν και νυν προπονητής της Βαλένθια, Τζενάρο Γκατούζο, παραλίγο να τον «σκοτώσει» κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης ενώ ήταν στην ιταλική ομάδα.

Ο Χέντι εντάχθηκε στην ακαδημία της Μίλαν το 2012 και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, όπου είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με τους παίκτες της πρώτης ομάδας Γκατούζο, Ρομπίνιο, Φιλίπ Μεξές και τα άλλα αστέρια.

Αλλά ο Νιγηριανός, ο οποίος έπεσε στο προσκήνιο αφού σημείωσε ένα φοβερό γκολ για την ομάδα U-19 της Μίλαν στη νίκη με 3-1 επί της Βαρέζε πριν από 9 χρόνια, είπε ότι η εμπειρία του απέναντι στον Ιταλό θρύλο Γκατούζο στην προπόνηση θα προτιμούσε να την ξεχάσει.

«Ο παίκτης που με εντυπωσίασε περισσότερο στη Μίλαν ήταν ο Τζενάρο Γκατούζο. Ήταν ένα πραγματικό ζώο στην προπόνηση. Δεν έχω ξαναδεί κανέναν να προπονείται έτσι», είπε ο Χέντι στο The PUNCH.

«Παίξαμε ένα παιχνίδι προπόνησης και θυμάμαι ότι πήγαινα ώμο με ώμο μαζί του και το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να του δείξω ότι ήμουν δυνατός αλλά στη δεύτερη επαφή που είχαμε, ήρθε για να με «σκοτώσει».

«Δεν εννοώ ότι ήρθε για να με τραυματίσει, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που προπονείται. Αν δεν ήμουν εγώ και ήταν κάποιος άλλος το ίδιο θα είχε κάνει. Αν τον παρακολουθούσες στα παιχνίδια, έτσι έπαιζε και από εκείνη την ημέρα, δεν ξαναπήγα κοντά του».

Μάλιστα ο Χέντι πρόσθεσε ότι έμαθε πώς να σέβεται μετά την προπόνηση με τους σούπερ σταρ της Μίλαν.

«Θυμάμαι μια φορά που κάναμε προπόνηση και παρασύρθηκα. Ήμουν ενθουσιασμένος γιατί προπονούμασταν με τα μεγάλα αστέρια και μετά η μπάλα έφυγε έξω, και είπα ότι η μπάλα ήταν για εμάς στα ιταλικά, και κάπου εκεί άκουσα τον Αμπροσίνι να λέει «σκάσε, εδώ δεν μιλάς». Ήταν ο αρχηγός και εκεί έμαθα τι ήταν ο σεβασμός», πρόσθεσε.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»-ThemaSports
26/04 @ 10:39

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, με αφορμή την ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Λεμεσιανής ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη, αλλά και τον αποψινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα.

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ