Στην FIFA σκέφτονται να μεταφέρουν κατά μία ημέρα την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ώστε το Κατάρ να αγωνιστεί πρώτο στη διοργάνωση σύμφωνα με το "Athletic".
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως ήταν γνωστό η σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 θα γινόταν στις 21 Νοεμβρίου. Ωστόσο, σύμφωνα με το "Athletic" υπάρχει πιθανότητα αυτό να συμβεί μία μέρα νωρίτερα.
Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε το εναρκτήριο ματς να ήταν το Σενεγάλη - Ολλανδία. Στη FIFA, όμως, σκέφτονται να βάλουν το Κατάρ να παίξει στο πρώτο ματς της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, σκέφτονται να βάλουν το ματς του Κατάρ με το Εκουαδόρ να διεξαχθεί την Κυριακή στις 20 Νοεμβρίου. Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν σενάριο.
Για να αποφασιστεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να πάρει την έγκριση τόσο της αρμόδιας επιτροπής της παγκόσμιας ομοσπονδίας, όσο και όλων των υπολοίπων συνομοσπονδιών (UEFA, CONMEBOL, CONCACAF, CAF, AFC, and OFC).
sport24.gr
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για τον Ίβουσιτς, τις συζητήσεις με Γκολντάρ και επιβεβαίωσε για το ενδιαφέρον για Μπασουαμίνα και Αβαζιέμ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 14:55
Ο Λούκα Μόντριτς έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μιλάνο και εντός των επόμενων ωρών θα έχει επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στη Μίλαν
14/07 @ 13:05
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μάλλον απόλαυσε περισσότερο απ' ότι θα περίμενε κανείς το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει και στους πανηγυρισμούς της Τσέλσι - Η ψήφος στον Πελέ και το... προεδρικό διάταγμα για το soccer
14/07 @ 12:59
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το πάρτι που διοργάνωσε ο Λαμίν Γιαμάλ και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.
14/07 @ 10:12
Διαβάστε αναλυτικά το αστρονομικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Τσέλσι έπειτα από τον θρίαμβό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
14/07 @ 09:39
Κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 18ων γενεθλίων του Γιαμάλ, προσλήφθηκαν άτομα με νανισμό αποκλειστικά για ψυχαγωγικούς σκοπούς.
14/07 @ 09:05
Mεγάλη ήταν η ένταση στο φινάλε του τελικού της Τσέλσι με την Παρί, με τους παίκτες των δυο ομάδων να γίνονται ένα κουβάρι και τον Λουίς Ενρίκε να χαστουκίζει τον Ζοάο Πέδρο!
BEST OF THEMASPORTS