Πόλυς Χαραλάμπους

Άστραψε και βρόντηξε, όπως συνηθίζεται να λέμε, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στην συνέντευξη τύπου μετά τον επαναληπτικό με την Μακάμπι Χάιφα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεταξύ άλλων, ανάφερε και πικρές αλήθειες, ωστόσο μερικές από τις τοποθετήσεις του, στα δικά μας τ’ αυτιά ήταν άστοχες και άκαιρες.

Μας παρουσίασε την Μακάμπι Χάιφα, λες κι είναι Μπαρστελόνα. Απέφυγε να μας πει για τις δικές του ευθύνες, όπως και αυτές των Κίρζη και Κονναφή, για το ότι η ομάδα παρουσιάστηκε εντελώς απροετοίμαστη (στον αγώνα του Ισραήλ) με αποτέλεσμα να «σβηστούν» απ’ εκεί οι πιθανότητες της για διεκδίκηση της πρόκρισης.

Φυσικά κι είναι η καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα, αλλά είναι υπερβολή να λέγεται ότι είναι αχτύπητη. Χτες για κάποιο διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, οι κυανόλευκοι της… έβαλαν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.

Κάνοντας λόγο για μη επαρκή προετοιμασία, εννοούμε επίσης ότι αυτοί που έχουν το γενικό πρόσταγμα στον προγραμματισμό, δεν φρόντισαν να κάμουν και μια – δυο υπερβάσεις στα μετεγγραφικά. Όπως συνέβη κι άλλα καλοκαίρια, τώρα… τρέχουν να βρουν παίχτες (ψηλού επιπέδου) λίγο πριν το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου.  

Επιστρέφοντας στον Τσόρνιγκερ, όπως γράψαμε και χθες, τις τελευταίες μέρες, συνέβησαν διάφορα γεγονότα, που φανέρωναν ότι κάπου χάλασε η συνταγή της περασμένης σεζόν.

Δεν είναι μόνο με παίχτες- προσωπικότητες που τα «τσούγκρισε» ο Γερμανός κόουτς, αλλά ήταν ψυχρές οι σχέσεις του με τους Νίκο Κίρζη και Πέτρο Κονναφή.

Καθόλου τυχαίο δεν ήταν ότι «βούιξαν» τα Απολλωνίστικα στέκια τα τελευταία 24ωρα, ότι είναι αβέβαιο το μέλλον του Τσόρνιγκερ.

Το μαχαίρι και το καρπούζι την δεδομένη στιγμή το κρατάει ο Νίκος Κίρζης. Βγαίνει από ενημερωμένες πηγές, ότι παρά το όποιο οικονομικό κόστος που θα προκύψει, δεν αποκλείεται να καλέσει τον «Τσόρνι» να τον ενημερώσει ότι είναι καλύτερα να διακοπεί η συνεργασία τους.

Δεν υπάρχει περίπτωση, αν οριστικά δώσει «πασαπόρτι» στον Τσόρνιγκερ να είναι μόνιμος αντικαταστάτης του ο Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Μια πληροφορία που λάβαμε τώρα το πρωί, φέρει τον διοικητικό ηγέτη του Απόλλωνα, να κοιτάζει κυρίως την Ισπανική αγορά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Κρέμονται» από το στόμα του Κίρζη… -ThemaSports
07/05 @ 08:09

«Κρέμονται» από το στόμα του Κίρζη…

Λίγο – πολύ έχει βγει προς τα έξω, πως σκέφτονται να πορευθούν στον Απόλλωνα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ειδικά στο κεφάλαιο που αφορά τον άνθρωπο που θα έχει τα τεχνικά γκέμια στο Κολόσσι.

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...-ThemaSports
06/05 @ 13:11

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...

Βλέποντας αρκετά σχόλια οπαδών του Απόλλωνα στα social media για τον προπονητή των «κυανολεύκων», Πάμπλο Ματσίν, διαπιστώνουμε ότι παρά την αποτυχία της Λεμεσιανής ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πολλοί από αυτούς θέλουν να παραμείνει και τη νέα σεζόν, αφού θεωρούν ότι η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ ευθύνεται για την αποτυχία και όχι οι ικανότητες του.

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!-ThemaSports
06/05 @ 10:19

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportdog.gr, παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο Ματιέ Βαλμπουενά στον Απόλλωνα, παρά τη συμφωνία του Γάλλου σταρ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την ακαδημία του που θα ανοίξει στου Ρέντη.

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...-ThemaSports
05/05 @ 19:30

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...

Γκαστόν Σανγκόι και Ντάνιελ Κιντέρος έδωσαν πολλά στον Απόλλωνα.

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
05/05 @ 18:26

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Ντάνιελ Κιντέρος, μαζί με τον Γκαστόν Σανγκόι.

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!-ThemaSports
04/05 @ 19:45

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!

Ο Νίκος Κίρζης θα αποφασίσει μετά το Πάσχα για το μέλλον του Ματσίν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ