«Μεθοδεύσεις και σκοπιμότητες στην καλαθόσφαιρα» – Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκλείεται άδικα από τη Β1
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι δηλώσεις του:
«Πάμε για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουν τελειώσει τα πρώτα 90 λεπτά, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί. Η Κιζιλζάρ μας περιμένει έχοντας πετύχει το δικό της στόχο, που ήταν να μείνει ζωντανή. Με το 1-0 είναι όλα ανοικτά».
«Η προπόνηση σε πλαστικό χλοοτάπητα βοήθησε τους ποδοσφαιριστές, αυτό έχουμε εισπράξει όμως απόψε θα δούμε τις πραγματικές συνθήκες στο γήπεδο της Αστάνα».
«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Νταουσβίλι έκανε προπόνηση κανονικά, θα αποφασίσει ο προπονητής ποιοι ταιριάζουν καλύτερα στο πλάνο του».
«Ανησυχεί ότι θα γίνουν όλα πολύ γρήγορα αλλά οταν πάρουμε την πρόκριση δεν θα ανησυχεί. Κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από εσένα, πρέπει να ζήσουμε με τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας»