Εκνευρισμένος και ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Τσόρνιγκερ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Μακάμπι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-0 στο ΓΣΠ όμως η ήττα με 4-0 στο Ισραήλ έδωσε την πρόκριση στους Ισραηλινούς.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Απόλλωνα είχε να πει πολλά και εξαπέλυσε πυρά κατά πάντων και κυρίως για την... κυπριακή νοοτροπία.

Για τον αποκλεισμό και τα λάθη μίλησε σε έντονο ύφος ρίχνοντας τα πυρά του για την νοοτροπία του κόσμου και γενικότερα των ομάδων μας: «Αποκλειστήκαμε και διαβάζω ήδη τους αυριανούς τίτλους... ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ. Αν κάνεις τη δουλειά σου με το ΑΝ, τότε δεν θα είσαι ποτέ πετυχημένος. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση από τα παιδιά, έδωσαν την ψυχή τους στο γήπεδο. Φυσικά κάναμε λάθη και στα δυο παιχνίδια. Αν κάποιος περιμένει να μην κάνεις λάθος σε αυτό το επίπεδο, τότε δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο. Και η Κύπρος είναι πολύ καλή στο να μην έχει ιδέα για πολλά πράγματα»!

Συνέχισε εκφράζοντας δημόσια το θυμό του: «Είμαι θυμωμένος όπως βλέπετε. Πρόκειται για την ίδια ομάδα που πέρσι πήρε τον τίτλο. Οι οργανωμένοι σήμερα έδειξαν πως είναι να συμπορεύεσαι με την ομάδα σου και να καταλαβαίνεις. Ξέρω ότι είναι... δημόσιο άθλημα να μιλάς για λάθη άλλων αλλά αν ο καθένας μας κοιτάζει περισσότερο τον εαυτό του, θα ζούμε σε καλύτερο κόσμο».

Αναφέρθηκε μέχρι και στο έπος της Ελλάδας στο Euro2004 αλλά και του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε με αυτή την ομάδα αυτή τη στιγμή, έχουν δίκαιο. Πολύ απλά, είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Επειδή το έκανε μια φορά η Ελλάδα και πήρε το Euro και το ΑΠΟΕΛ σε αυτό το... ιερό γήπεδο και πήγε στους "16" ή στους "8" ή ξέρω εγώ που, πίστεψαν όλοι στην Κύπρο ότι μπορούμε να το κάνουμε ξανά και ξανά και ξανά. Δεν μπορούμε! Δεν επενδύουμε αρκετά σαν ομάδες, δεν επενδύουμε αρκετά ούτε στους νεαρούς. Είναι μια καταστροφή αυτό, οι ομάδες και η Ομοσπονδία πρέπει να ξυπνήσουν. Πέρσι ο Απόλλωνας δεν πήρε το πρωτάθλημα λόγω της ποιότητας του αλλά λόγω της νοοτροπίας του και επειδή χρησιμοποιήσαμε τις ικανότητες που είχαν οι παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο

Για τις πιθανότητες με Μακάμπι και τη διαφορά στα μπάτζετ αναφέρθηκε στον... μισθό του Μοχάμεντ: «Ίσως είχαμε μια στα δέκα αν ήμασταν σε εξαιρετική κατάσταση εμείς. Αυτό δεν έχει να κάνει με το να... μειώνουμε την ομάδα μας. Κάποιοι πιστεύουν ότι είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτό ισχύει σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά όχι δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, είναι θέμα ποιότητας. Ο Μοχάμεντ παίρνει 2 εκατομμύρια το χρόνο! Εμείς με αυτά τα λεφτά πληρώνουμε 5-6 παίκτες».

Από τα καρφιά του δεν γλύτωσε σχεδόν κανείς και αναφέρθηκε ξανά στο κυπριακό ποδόσφαιρο και πόσο πίσω είναι από τις άλλες χώρες: «Μπορώ να... δω ήδη τους τίτλους ότι ο Τσόρνιγκερ είναι θυμωμένος. Ο τίτλος πρέπει να είναι ότι είμαστε περήφανοι για τον πρωταθλητή μας γιατί έκανε τα πάντα. Όμως πρέπει να ξυπνήσουμε σε αυτή την χώρα, είμαστε 10-15 χρόνια πίσω από το μοντέρνο ποδόσφαιρο»!

Κλείνοντας άφησε αιχμές και προς τα ΜΜΕ: «Νομίζω είπα αρκετά για αυτό το θέμα. Θέλεις ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα; Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω τι εννοούσα. Σας ευχαριστώ και καλό βράδυ. Και αν έχετε χρόνο κοπιάστε και στις συνεντεύξεις πριν τους αγώνες, θα ήταν πολύ ωραίο να ήσασταν εδώ και μετά από 4-0»!

Πατήστε ΕΔΩ για ΒΙΝΤΕΟ των δηλώσεων του

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ