Έχοντας ως "ασπίδα" το 2-1 του πρώτου αγώνα στην "Αρένα", η ΑΕΚ κοντράρεται το βράδυ της Πέμπτης (10/08, 22:00) στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν για τον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, με στόχο να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης, για να κλειδώσει παράλληλα τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα της Λάρνακας παρουσίασε δύο πρόσωπα, με τους Σέρβους να κάνουν ότι θέλουν στο πρώτο ημίωρο, αλλά στη συνέχεια γύρισε το τσιπάκι, έλεγξε το ματς και έκανε μία σπουδαία ανατροπή, που της δίνει έστω και μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του αυριανού επαναληπτικού.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα γνωρίζει πολύ καλά πως το έργο της ομάδας του είναι αρκετά δύσκολο, αφού η Παρτίζαν παρά την ήττα της έδειξε πως είναι πολύ ποιοτική ομάδα και μέσα στην "καυτό" Partizan Stadium, θα παίξει τα ρέστα της για την ανατροπή.

Ο Ισπανός τεχνικός όμως προετοίμασε την ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα για μία μεγάλη μάχη και θα επιδιώξει να διορθώσει τις "ανορθογραφίες" του πρώτου αγώνα ειδικά στα μετόπισθεν, για να αυξήσει τις πιθανότητες της για την υπέρβαση.

Έγινε πολλή δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, στα στημένα και στη φυσική κατάσταση στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ ο Όλτρα έδωσε έμφαση και στην πνευματική προετοιμασία των παικτών του για αυτό το μεγάλο παιχνίδι και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι και πανέτοιμοι για να... τελειώσουν τη δουλειά στο Βελιγράδι, για να πετύχουν τον πρώτο μεγάλο στόχο της νέας σεζόν, που είναι η πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Σημειώνουμε ότι από την στιγμή που καταργήθηκε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, αν η ΑΕΚ ηττηθεί με ένα τέρμα διαφορά με οποιοδήποτε σκορ, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση, ενώ είναι αυτονόητο ότι οι "κιτρινοπράσινοι" προκρίνονται με νίκη, αλλά και με οποιαδήποτε ισοπαλία.

Από εκεί και πέρα, εκτος αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο Άνχελ Γκαρσία, αλλά και ο Κύπρος Χριστοφόρου λόγω ασθενείας, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται απόψε, με προπόνηση που έγινε στο Partizan Stadium.

Σε σχέση με το πρώτο ματς, θα γίνει σίγουρα μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα, με τον Εγγλέζου να αντικαθιστά τον Γκαρσία, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα 1-2 αλλαγές, με τους Γκάμα, Άλτμαν και Λόπες να διεκδικούν θέση βασικού.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπεν Σιμόν: «Με τον κόσμο μας θα κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα» (Βίντεο)-ThemaSports
20/04 @ 11:05

Μπεν Σιμόν: «Με τον κόσμο μας θα κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα» (Βίντεο)

Στην κάμερα της ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής της Ραν Μπεν Σιμόν, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια

ΑΕΚ: Ευχές σε Μιλίτσεβιτς (Φωτογραφία)-ThemaSports
20/04 @ 10:10

ΑΕΚ: Ευχές σε Μιλίτσεβιτς (Φωτογραφία)

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο αμυντικός της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ ενόψει Ομόνοιας!-ThemaSports
19/04 @ 18:29

ΑΕΚ: Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ ενόψει Ομόνοιας!

Ντομπάρει με δυνατό βίντεο η ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια.

ΑΕΚ Λάρνακας: 30 χρόνια Ζωής και 100 χρόνια Ιστορίας-ThemaSports
19/04 @ 15:00

ΑΕΚ Λάρνακας: 30 χρόνια Ζωής και 100 χρόνια Ιστορίας

Το 1994 έγινε μια συνένωση ψυχών και αισθημάτων των ανθρώπων

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!-ThemaSports
18/04 @ 23:00

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!

Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος...

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»-ThemaSports
15/04 @ 13:27

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της δραματικής νίκης της ομάδας του επί του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ