Ο Ολυμπιακός εν μέσω των αγώνων του στην Ευρώπη έχει να προχωρήσει και στην επίλυση (και) των ανοιχτών θεμάτων του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση έχει - εκτός από το ματς με τη Σλόβαν βέβαια αλλά και τις μεταγραφικές του διεργασίες - τουλάχιστον έντεκα περιπτώσεις παικτών που καλείται να δώσει λύσεις. Οι υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές έχουν διαφοροποιήσεις η μία με την άλλη, ωστόσο η ουσία δεν αλλάζει. Θα πρέπει να βρεθούν ομάδες για εκείνους.

Εάν θα μπορούσαμε να βάλουμε τους παίκτες αυτούς σε δύο κατηγορίες θα τους χωρίζαμε σε εκείνους προς αποχώρηση / παραχώρηση και σε αυτούς που έχουν τεθεί εκτός πλάνων καιρό τώρα. Ερωτηματικό υπάρχει σε σχέση με τον Κρίστινσον και εάν τελικώς μείνει ή αποκτηθεί άλλος γκολκίπερ.

Οι παίκτες υπό παραχώρηση

Θανάσης Ανδρούτσος: Ο διεθνής δεξιός μπακ είχε και θέμα τραυματισμού αλλά γενικότερα υπάρχει μία αίσθηση (και ένα κλίμα) πως με Άβιλα και Βρσάλικο δύσκολα θα βρει χώρο στο ρόστερ. Ο Ανδρούτσος γενικά έχει ομάδες από το εξωτερικό που να τον θέλουν.

Λεονάρντο Κούτρης: Ακόμα και ο Ρέαμπτσιουκ να πουληθεί θα αποκτηθεί άλλος αριστερός μπακ (υπάρχουν στο ρόστερ και οι Λάιντνερ και Κίτσος). Άρα παραμένει ανοιχτό ο Κούτρης, που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου σε επίσημους αγώνες, να αποχωρήσει.

Μπαντιουγκού Φαντινγκά: Υπάρχει για αυτόν - μεταξύ άλλων - και ένα φερόμενο ενδιαφέρον του Ιωνικού. Ο Φαντινγκά αποκτήθηκε ως ένα project για τον άξονα και τα... φτερά. Τελικώς φαίνεται πως δεν έχει ελπίδες παραμονής για φέτος στον Ολυμπιακό.

Ζοάο Καρβάλιο: Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε μόνο με τη Μακάμπι Χάιφα στο Φάληρο ως αλλαγή. Δεν δείχνει να βρίσκεται στα βασικά πλάνα και θα αποχωρήσει για άλλον σύλλογο.

Αχμέντ Χασάν: Ο Αιγύπτιος διεθνής φορ δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία σε επίσημα ματς. Είχε και αυτός ένα θέμα ετοιμότητας αλλά το ξεπέρασε. Ακόμα και να πουληθεί ο Τικίνιο υπάρχουν για την επίθεση οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για άλλον φορ (σε μία τέτοια περίσταση).

Οι εκτός πλάνων

Κώστας Φορτούνης: Εδώ και καιρό και μετά το... κόψιμό του από τον Πέδρο Μαρτίνς (πρώην πλέον τεχνικός του Ολυμπιακού) τα πάντα συνηγορούσαν στο ότι ο κύκλος του στον Ολυμπιακό κλείνει ή ότι πάει προς τα εκεί τελοσπάντων. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει βέβαια συμβόλαιο σε ισχύ οπότε θα πρέπει να βρεθεί η ιδανική φόρμουλα.

Κένι Λαλά: Ο Γάλλος δεξιός μπακ έχει ζήτηση κυρίως στη χώρα του. Πρέπει ωστόσο να βρεθεί λύση και για εκείνον.

Γιάννης Μασούρας: Ο 25χρονος δεξιός μπακ ήταν και αυτός ένας εκ των... κομμένων στον Ρέντη. Μένει να φανεί το που θα καταλήξει.

Μάριος Βρουσάι: Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τέθηκε off στην ίδια χρονική περίοδο με τον Φορτούνη. Είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή ο Μάριος Βρουσάι θα αποχωρήσει (έχει συνδεθεί το όνομά του και με ομάδες της Super League).

Μάξι Λοβέρα: Τελείως εκτός πλάνων καιρό τώρα. Υπήρχε μία περίπτωση να πήγαινε στον Άρη αλλά... τσάκισε. Φέρεται να τον θέλει και αυτόν ο Ιωνικός και θα κριθεί το τι θα συμβεί.

 

Νίκολα Τσούμιτς: Σε αντίθεση με τον Ραντζέλοβιτς ο Σέρβος winger δεν πήρε καν ευκαιρία για την προετοιμασία ή έστω κάποια λεπτά σε επίσημο αγώνα. Άρα είτε θα πρέπει να δοθεί ξανά δανεικός είτε να πουληθεί.

* Ο Πέπε Ροντρίγκες εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Εκεί που πήγε ο Ονιεκούρου.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ-ThemaSports
19/04 @ 20:50

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ

Ευρώπη τέλος για τον ΠΑΟΚ και άπαντες στέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σούπερ Λιγκ: Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου!-ThemaSports
19/04 @ 20:15

Σούπερ Λιγκ: Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου!

Όλα δείχνουν καθυστέρηση μίας εβδομάδας στη λήξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου οδεύει επίσης σε αναβολή. Πότε θα γίνουν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και η 9η αγωνιστική. Αναλυτικό ρεπορτάζ!

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας-ThemaSports
19/04 @ 19:46

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας

Αρκετή δουλειά στην τακτική περιελάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Φουλ για sold-out το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!-ThemaSports
19/04 @ 19:13

Φουλ για sold-out το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (21/04, 20:30) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Τα θρυλικά «μωρά» του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία και έφυγαν για τον τελικό του Youth League!-ThemaSports
19/04 @ 17:18

Τα θρυλικά «μωρά» του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία και έφυγαν για τον τελικό του Youth League!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού γράφουν ιστορία, επικράτησαν 3-1 της Ναντ στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Youth League, εκεί όπου θα αγωνιστεί με την Μίλαν ή την Πόρτο στις 22 Απριλίου (19:00).

ΠΑΕ Άρης: «Έλληνες διαιτητές ως το τέλος των πλέι οφ»-ThemaSports
19/04 @ 17:03

ΠΑΕ Άρης: «Έλληνες διαιτητές ως το τέλος των πλέι οφ»

Με νέα επιστολή της η ΠΑΕ Άρης ζητά εκ νέου Έλληνες διαιτητές ως το φινάλε των πλέι οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ