Ο Λορέντσο Ινσίνιε ανέφερε σε δηλώσεις του πως του λείπει η πρώην ομάδα και η Νάπολη και ανυπομονεί να ξεκινήσει το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Λορέντσο Ινσίνιε αποχώρησε από τη Νάπολι για να αγωνιστεί με την φανέλα της Τορόντο.

Ο Ιταλός επιθετικός μοιράστηκε τις εντυπώσεις του για το MLS και αποκάλυψε πως του λείπουν τα πάντα στη πρώην ομάδα του.

«Τα πηγαίνω μια χαρά στην Τορόντο και αρχίζω να μαθαίνω τη γλώσσα. Είναι πιο σωστό έτσι, για να καταλαβαίνω τον κόσμο, τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου.

Μου λείπουν τα πάντα από τη Νάπολι και όσο πιο σύντομα γίνεται θα γυρίσω πίσω να βρω φίλους και συγγενείς μου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ξαφνιάστηκα με το MLS, γιατί έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις, καινούργια γήπεδα και πολύ ωραία στάδια.

Σε φυσικό επίπεδο είναι πολύ απαιτητικό γιατί τρέχεις τόσο πολύ. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα και ελπίζω να μεγαλώνει όλο και περισσότερο για να πλησιάζει το κύρος των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων».

Για το ιταλικό πρωτάθλημα σχολίασε:

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει, ώστε να παρακολουθώ τη Νάπολι γιατί είμαι μεγάλος οπαδός και έχω κανονίσει τα πάντα για να δω τα παιχνίδια.

Και όπως ευχήθηκα στους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μιλούσα κατά καιρούς μέσω κλήσεων και μηνυμάτων, ελπίζω να κερδίσουν τον τίτλο και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν το έκαναν. Ειλικρινά, βλέποντας τη μεταγραφική αγορά όλων των ομάδων, ελπίζω να είναι μια εξαιρετική σεζόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσει και έτσι μπορώ να απολαύσω τη Serie A από μακριά και να δω υπέροχο ποδόσφαιρο».

 sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μίλικ... έσωσε τη Γιουβέντους και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia-ThemaSports
24/04 @ 00:11

Ο Μίλικ... έσωσε τη Γιουβέντους και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia

Η Γιουβέντους απώλεσε το προβάδισμα του Τορίνο (2-0), έσωσε όμως την παρτίδα με γκολ του Μίλικ στο 84΄και παρά την ήττα με 2-1 από τη Λάτσιο σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ!-ThemaSports
24/04 @ 00:08

Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ!

Ντέρμπι ανόδου μόνο στα χαρτιά! Η Λέστερ συνέτριψε με 5-0 τη Σαουθάμπτον εντός έδρας με τρομερό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και είναι πλέον αγκαλιά με την απευθείας άνοδο στην Premier League.

Πεντάμορφη Άρσεναλ, ταπείνωσε την Τσέλσι και φωνάξε για τον τίτλο!-ThemaSports
24/04 @ 00:03

Πεντάμορφη Άρσεναλ, ταπείνωσε την Τσέλσι και φωνάξε για τον τίτλο!

Ταπείνωσε τη συμπολίτισσα και φώναξε (ξανά) για το πρωτάθλημα η... πεντάμορφη Άρσεναλ!

«Συνελήφθησαν δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League για υπόθεση βιασμού»-ThemaSports
23/04 @ 22:11

«Συνελήφθησαν δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League για υπόθεση βιασμού»

Μία πολύ σοβαρή είδηση μεταφέρουν αγγλικά Μέσα, σύμφωνα με τα οποία δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού!

Θα ψάξει το «μπαμ» με την απόκτηση του Γιαμάλ! -ThemaSports
23/04 @ 21:53

Θα ψάξει το «μπαμ» με την απόκτηση του Γιαμάλ!

Θα ψάξει το «μπαμ» με την απόκτηση του Γιαμάλ το ερχόμενο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Αυτός είναι το φαβόρι για τον πάγκο της Λίβερπουλ! -ThemaSports
23/04 @ 19:50

Αυτός είναι το φαβόρι για τον πάγκο της Λίβερπουλ!

Μπορεί η Λίβερπουλ να παραμένει στο κυνήγι του τίτλου της Premier League, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας ψάχνει από τώρα τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους «Reds», μετά από 9 χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ