«Αναγκασμένος» να περιμένει πρώτα να... ξεφορτωθεί υψηλά συμβόλαια για να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταγραφές είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Τέιλορ να είναι ο πρώτος που αποχωρεί.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Να «ξεφορτωθεί» υψηλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν τον έχουν... ικανοποιήσει με την απόδοσή τους θέλει ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας. Οι Θεσσαλονικείς ωστόσο είναι αναγκασμένοι να περιμένουν τις αποχωρήσεις για να προχωρήσουν στις κινήσεις που θέλουν (χαφ, 10ρι, φορ), με το ένα να επηρεάζει άμεσα το άλλο.

Αυτός που κάνει την αρχή πάντως είναι ο Λούκας Τέιλορ, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στην Ουκρανία. Η ελληνική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς στα 350.000 ευρώ, που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν πιάσει το 50% των συμμετοχών.

Στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέκσου μπορεί να υπολογίζει στους Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρη Τσιγγάρα για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, μιας και αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα. Με τον Βιτάλ δεν υπάρχει κάτι, ενώ τα όσα ακούστηκαν από Βουλγαρία για τους δύο παίκτες της Λέφσκι, δεν έχουν μεγάλη βάση.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Ο πρώτος μετά τον Μπεργκ που γράφει double-double με το "τριφύλλι"-ThemaSports
16/04 @ 09:30

Παναθηναϊκός: Ο πρώτος μετά τον Μπεργκ που γράφει double-double με το "τριφύλλι"

Οι τρομερές επιδόσεις του "magic Bernie" σε ασίστ και σκοράρισμα, με τον Βραζιλιάνο να γίνεται ο πρώτος μετά τον Μπεργκ που φτάνει σε διψήφια νούμερα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Ντόη να ξαναμπεί στην σκέψη του Μεντιλίμπαρ και το δίδυμο με τον Κάρμο-ThemaSports
16/04 @ 09:00

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Ντόη να ξαναμπεί στην σκέψη του Μεντιλίμπαρ και το δίδυμο με τον Κάρμο

Ο Ανδρέας Ντόη αναμένεται να επιστρέψει στα βασικά πλάνα του Μεντιλίμπαρ και θα προσπαθήσει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά. Πώς τα έχει πάει σε δίδυμο με τον Κάρμο.

Οι Άγγλοι «επιμένουν» για τον Ιωαννίδη, αλλά ποια είναι τα δεδομένα από πλευράς Παναθηναϊκού;-ThemaSports
15/04 @ 16:41

Οι Άγγλοι «επιμένουν» για τον Ιωαννίδη, αλλά ποια είναι τα δεδομένα από πλευράς Παναθηναϊκού;

Βρετανικό δημοσίευμα, συνδέει και πάλι τον Φώτη Ιωαννίδη με ομάδες από την Premier League, οι οποίες δείχνουν να έχουν στα «ραντάρ» τους, τον διεθνή επιθετικό. Τι ισχύει, όμως;

Επιμένει για Πανθεσσαλικό ο Άρης, με εναλλακτική... Βικελίδης!-ThemaSports
15/04 @ 13:00

Επιμένει για Πανθεσσαλικό ο Άρης, με εναλλακτική... Βικελίδης!

Επιμένει για Πανθεσσαλικό ο Άρης, καλώντας την ΕΠΟ να πράξει τα απαραίτητα για να είναι έτοιμο ως τον Μάιο.

Μπούσι – Παπαδόπουλος: Ένα φτύσιμο που εξελίχθηκε σε «φτου σου» και σχηματισμό δικογραφίας! -ThemaSports
15/04 @ 19:10

Μπούσι – Παπαδόπουλος: Ένα φτύσιμο που εξελίχθηκε σε «φτου σου» και σχηματισμό δικογραφίας!

15 Απριλίου 2007: Πως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για την εμπλοκή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την εξέταση μέχρι και του ενδεχόμενου απέλασης ενός παίκτη; Τέτοιες μέρες 16 χρόνια πίσω το φτύσιμο του Αλμπάν Μπούσι του Απόλλωνα Καλαμαριάς στον Δημήτρη Παπαδόπουλο του Παναθηναϊκού είχε… πολλά ημίχρονα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ