Μεταγραφών συνέχεια για την Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να φτάνει σε συμφωνία με τον Άλεξ Μορένο, που αναμένεται να αποτελέσει την 13η φετινή μεταγραφή της.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στην Premier League και ρίχνει... εκατομμύρια για να δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ. Η ήττα με 2-0 από την Νίουκαστλ στην πρεμιέρα έδειξε την κατεύθυνση που πρέπει να δουλέψει η ομάδα, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να συνεχίζουν στον τομέα της ενίσχυσης.
Η Φόρεστ έφτασε σε συμφωνία με τον Άλεξ Μορένο, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μπέτις, κίνηση που θα αποτελέσει την 13η φετινή μεταγραφή της, με το σαφάρι ενίσχυσης να συνεχίζεται.
Πηγή: www.sdna.gr
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/09 @ 23:54
Η Μπρέντφορντ προκάλεσε πόνο στην Τσέλσι στο 90'+3' με πανέξυπνο τρόπο από πλάγιο άουτ, με το τελικό 2-2 να πικραίνει φοβερά τους «μπλε» που πίστεψαν στο 85' ότι είχαν κάνει ηρωικό come-back.
13/09 @ 23:54
Συνεχίζει ακάθεκτη η Νάπολι! Η πρωταθλήτρια της Serie A δεν «μασάει» από έδρες και πέρασε άνετα από το «Αρτέμιο Φράνκι» επικρατώντας 3-1 της φλύαρης Φιορεντίνα που παρέμεινε χωρίς νίκη!
13/09 @ 23:54
Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το παρθενικό της τρίποντο στη φετινή LaLiga, καθώς νίκησε 2-0 τη Βιγιαρεάλ, που υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.
13/09 @ 22:37
Άλλο ένα απίθανο Derby d’Italia, άλλη μια φορά που η Ίντερ τα κάνει… μαντάρα και μια Γιουβέντους που με τρομερά γκολ και ανατροπή στο 90’+1’ επιβλήθηκε 4-3!
13/09 @ 22:36
Τότεναμ για μεγάλα πράγματα, Γουέστ Χαμ για... μιζέρια. Τα «σπιρούνια» έφτασαν στο 3-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και προκάλεσαν άλλη μια εφιαλτική βραδιά στον Πότερ και την ομάδα του.
13/09 @ 22:35
Η «καυτή» Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με σκορ 5-0 το Αμβούργο στην «Allianz Arena» και έκανε το 3Χ3 στην Bundesliga, με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει δίχτυα δύο φορές.
BEST OF THEMASPORTS