Την έκανε πιο ρωμαλέα και ανταγωνιστική ο Σατσιάς!
Αξιοποίησε τα… κενά αέρος που είχε ο Άρης και έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από την Λεμεσό.

«Δεν είμαι ρομπότ, είμαι άνθρωπος» είχε σχολιάσει ο Αρτσιόμ Ρατσκόφ, την επισήμανση δημοσιογράφου, ότι… ξέσπασε μετά το δεύτερο γκολ του Μαγιαμπέλα, την προηγούμενη αγωνιστική όταν νίκησαν τον Απόλλωνα στο ντέρμπι.
Αξιοποίησε τα… κενά αέρος που είχε ο Άρης και έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από την Λεμεσό.
Η ΑΕΚ την Δευτέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ και θέλει να συνεχίσει στις νίκες προερχόμενη από την ιστορική πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ.
Ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει στη διάθεση του Μαρκίνιος, Τομάς, Μάγιερ και μένει να διαφανεί αν θα προλάβουν Ντάλσιο και Σατσιάς.
Ο Γιώργος Κωστή ευχαρίστησε τον Τιμούρ Κετσπάγια μετά το ματς με την Ανόρθωση.
Ο Άρης πιάστηκε στα δίκτυα της Αραδίππου, μιας ομάδας που έδειξε ότι έχει στοιχεία να πάρει βαθμό κόντρα σε κάθε αντίπαλο
Ο Ιταλός χαφ της Ανόρθωσης Στέφανο Σένσι διαφώνησε με τον δικό του τρόπο με μερικές διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Ο Λοΐζος Λοΐζου με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ σημείωσε το δεύτερο του γκολ κόντρα στην Μακάμπι Μπνέι Ράινα, για τη 15η αγωνιστική του ισραηλινού πρωταθλήματος.
Το γλέντησαν στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τον κόσμο τους, την νέα διάκριση, με την απευθείας πρόκριση στους 16 του Κόνφερενς Ληγκ.
Για δυο παίχτες που είναι δεδομένο, ότι φεύγουν τον Γενάρη, έκανε λόγο ο πρόεδρος Κωνσταντίνου, στη σημερινή συνέντευξη τύπου.
Το κάλεσμα του προέδρου της ΑΕΛ, για κοινή πολιτική με τον Απόλλωνα, ούτως ώστε να τερματιστούν οι αντιπαραθέσεις, άρεσε και σε οπαδούς των κυανολεύκων.
Πιο κοντά στον Άρη είναι ο Μπρένο Αλμέιδα, όπως βγαίνει τα τελευταία 24ωρα… Από τον περασμένο μήνα, είχε διαρρεύσει, ότι στις ομάδες που… κοίταζαν την περίπτωση του 27χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, ήταν οι πράσινοι της Λεμεσού.