ΚΥΠΡΟΣ: Προϊστορία 14 τελικών και δύο 5ων θέσεων σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Στίβου
Η Ευρώπη ήταν πρωτοπόρος σε αρκετούς τομείς του αθλητισμού και ο στίβος δεν μπόρεσε να αποτελέσει εξαίρεση.



16:00
64η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (Z)
Cytavision Sports 7HD
16:30
ONE Friday Fights 165 (L)
Novasports 5
19:30
Tennis: WTA 1000 2026 (L)
Novasports 6
19:30
ATP 1000 - MONTREAL (MD 6a) (Z)
Cytavision Sports 5HD
21:30
Bochum - Hertha Berlin (L)
Novasports 3
22:00
MIDDLESBROUGH - WREXHAM (Z)
Cytavision Sports 3HD
Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου, παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις με αφορμή την ανανέωση της θητείας του στον ΚΟΑ και όλα όσα αφορούν στον κυπριακό αθλητισμό και τα γερασμένα ποδοσφαιρικά γήπεδά μας.
Η Ευρώπη ήταν πρωτοπόρος σε αρκετούς τομείς του αθλητισμού και ο στίβος δεν μπόρεσε να αποτελέσει εξαίρεση.
Η Κωνσταντίνα Μαρκίδου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στο European Championships 10/25/50m & Shotgun U23, που πραγματοποιήθηκε στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, εκπροσωπώντας επάξια την Κύπρο στο αγώνισμα του Αεροβόλου Τουφεκίου 10 μέτρων.
Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο Λι Ριβς μετά το αριστερό χτύπημα που δέχθηκε από τον Γκάρι Κούλι.
Ο Μπαρτλομιέι Κουμπκόφσκι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος που διέσχισε κολυμπώντας τη διαδρομή από τη Σουηδία στην Πολωνία.
Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στον στίβο η είδηση του θανάτου της Νατάσα Γουόρντ, με τη νεαρή αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών.
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά να μείνεις ακίνητος μέσα στο νερό χωρίς να ακουμπάς πουθενά, ξέρεις ήδη ότι μετά από λίγα δευτερόλεπτα τα πόδια αρχίζουν να «καίνε».
Προσπαθήσαμε με τη βοήθεια του ChatGPT να υπολογίσουμε την πραγματική απόσταση των 8,66 μ. που «πέταξε» ο Μίλτος Τεντόγλου στο Πανθεσσαλικό.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο θρυλικός Αμερικανός κολυμβητής μίλησε για την κατάθλιψη και τη «μάχη» που έδωσε μετά το 2012, εκτός πισίνας.
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοινώνει ότι το Υπουργικό Συμβούλιο, στη συνεδρία του στις 22 Ιουλίου 2026, ενέκρινε τον διορισμό του Δρος Βάσου Κουτσιούντα ως Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού.
Συνεχίστηκε η ξέφρενη πορεία της κυπριακής αποστολής στο τζούντο με τον Οδυσσέα Γεωργάκη να κατακτάει το χάλκινο στην κατηγορία των -81 κιλών, έπειτα από τρεις πολύ δυνατούς αγώνες. Τους αγώνες του Σαββάτου στο τζούντο παρακολούθησε και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλεντον.
Στα οκτώ μετάλλια η Κύπρος μετά την τριπλή επιτυχία του τζούντο