Ανδρέας Χρίστου

Δεν άρεσε στην τελική της πρόβα η Ομόνοια χάνοντας στο τελευταίο της φιλικό με 0-2 από την ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα φιλικά είναι για τους προπονητές λέμε πάντοτε και φυσικά οι ήττες και οι νίκες σε αυτά δεν μετράνε τόσο. Για την Ομόνοια όμως αυτό ήταν το πέμπτο και τελευταίο φιλικό οπότε ήταν κάτι σαν πρόβα πριν τα επίσημα ματς.

Απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο οι πράσινοι του Λένον δεν έβγαλαν θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως μεσοεπιθετικά φάνηκε ότι χρειάζονται άμεση ενίσχυση. Το καμπανάκι κτύπησε και ευτυχώς αυτό έγινε σε φιλικό αγώνα, καθώς πλέον ακολουθούν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Οι τρεις γραμμές δεν είχαν συνοχή μεταξύ τους, δεν είδαμε να χρησιμοποιούνται τα μπακ και οι γνωστές κούρσες του Λέζιακς δεν έγιναν ποτέ. Σε γενικές γραμμές δεν υπήρχε φρεσκάδα, συνοχή και αυτοματισμοί. Πράγματα που περιμένεις να δεις μετά από ένα μήνα προετοιμασίας και πέντε φιλικά.

Οι περίπου 7 χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας δεν έμειναν ικανοποιημένοι από αυτά που είδαν όμως το σημαντικό είναι να εμφανιστεί έτοιμη στα επίσημα. Την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ και μετά θα έχει μπροστά της τα διπλά ματς με την Γκεντ, εκεί όπου καλείται να κάνει την υπέρβαση.

Υπέρβαση μεταγραφική θέλουν και στα μεταγραφικά οι Ομονοιάτες με τον Ανδρέα Δημητρίου να προαναγγέλει μεταγραφή εντός των ημερών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως προκύψουν δύο μεταγραφές μέσα στην επόμενη εβδομάδα.  Ο Λένον σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι εχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ του και στο χέρι του είναι να το αποδείξει στο γήπεδο και στα επίσημα ματς, εκεί όπου πραγματικά μετράει. Άλλωστε και μεταγραφές να έρθουν μέσα στο επόμενο διάστημα, δύσκολα θα προλάβουν να προσαρμοστούν και να ενισχύσουν από το πρώτο ματς με Γκεντ το τριφύλλι...

Από εκεί και πέρα, φιλικό αγώνα θα δώσει σήμερα το τριφύλλι με την ΜΕΑΠ στο «Ηλίας Πούλλος» με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν έπαιξαν με ΑΕΚ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»-ThemaSports
24/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με τις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ