Την προετοιμασία της για τις υποχρεώσεις που έχει στο τέλος του τρέχοντος μήνα ξεκίνησε η Εθνική Κύπρου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει την Πέμπτη 25 Αυγούστου και την Κυριακή 28 Αυγούστου απέναντι σε Βουλγαρία και Πορτογαλία αντίστοιχα, για την β’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025.
Η Εθνική μας θα δώσει αυτούς τους δύο αγώνες, που αφορούν τις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης, εκτός έδρας. Πέραν των πιο πάνω ομάδων, στον όμιλο με την ομάδα μας είναι επίσης η Βουλγαρία.
Στις προπονήσεις έχουν ενσωματωθεί και προετοιμάζονται υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή, Χριστόφορου Λειβαδιώτη, οι εξής καλαθοσφαιριστές.
- Γιάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ)
- Γιώργος Τρετιακόβ (Αχιλλέας Καϊμακλίου)
- Ζέιτ Μουόσα (Ολυμπιακός Πειραιώς)
- Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ)
- Ιωάννης Πασιαλής (Κεραυνός)
- Κωνσταντίνος Σιμιτζής (ΑΠΟΕΛ)
- Μιχάλης Κουμής (ΑΠΟΕΛ)
- Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός)
- Παναγιώτης Μάρκου (Ανόρθωση)
- Παύλος Σταυρινίδης (ΗΠΑ)
- Ρομπέρτο Μαντοβάνη (Πετρολίνα ΑΕΚ)
- Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός)
- Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων)
- Φίλιππος Τίγκας (Κεραυνός)
- Χρίστος Λοϊζίδης (Απόλλων)




cbf
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Άρη που ετοιμάζει κι άλλη ενίσχυση...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 12:32
Η Κυπριακή Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τον νατουραλιζέ της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ
15/07 @ 16:08
Η Εθνική Γυναικών Κ16 δεν κατέκτησε απλώς τον τίτλο στο FIBA U16 Women’s EuroBasket 2025 Division C, αλλά είχε και πρωταγωνιστική παρουσία στις ατομικές διακρίσεις, με τις Ευελίνα Δημητριάδη και Κατερίνα Σιακκάλη να εκπροσωπούν την Κύπρο στην Κορυφαία Πεντάδα (All-Star Five) του τουρνουά.
11/07 @ 18:11
Το FIBA EuroBasket 2025 δεν θα αποτελέσει το μοναδικό τεράστιο μπασκετικό event στην Κύπρο αυτό το καλοκαίρι! Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ), στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής Κύπρου Ανδρών, αλλά και για test event του ανακαινισμένου Αθλητικού κέντρου Σπύρος Κυπριανού ενόψει του Ευρωμπάσκετ, θα διοργανώσει μια μπασκετική γιορτή, με διεθνή λάμψη στη Λεμεσό, το διήμερο 9 και 10 Αυγούστου!
10/07 @ 15:56
Νέα ευκαιρία για εισιτήρια για το παιχνίδι Ισπανία-Ελλάδα στη Λεμεσό!
09/07 @ 14:20
Η Κύπρος ετοιμάζεται να φιλοξενήσει, για πρώτη φορά στην ιστορία της, μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη: το FIBA EuroBasket!
08/07 @ 10:15
Με όλα της τα αστέρια, θα αγωνιστεί στο FIBA EuroBasket 2025 η Εθνική ομάδα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης!
BEST OF THEMASPORTS