Δεύτερο παιχνίδι στα προκριματικά του Eurovolley 2023 – Ο κόσμος να είναι εκεί
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το δεύτερο αγώνα της στο πλαίσιο του Ε’ Προκριματικού Ομίλου του Eurovolley 2023 δίνει η Εθνική ομάδα των Ανδρών αφού το Σάββατο 06 Αυγούστου στις 20:00 αντιμετωπίζει τη Νορβηγία στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» (Ζωντανά από την Cablenet Sports) H Εθνική μας μετά την ήττα της Τετάρτης 03 Αυγούστου 2022 στο Osijek της Κροατίας ευελπιστεί ότι το Σάββατο θα είναι ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει το κέρδος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρουσία του κόσμου στον αγώνα για να σπρώξει την Εθνική μας στη νίκη.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «το Σάββατο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δουλεμένη ομάδα με ψηλά κορμιά και παίκτες που αγωνίζονται στην Πολωνία. Είδαμε τους Νορβηγούς και θα ετοιμαστούμε πλήρως για τον αγώνα».
Όσον αφορά στην πρεμιέρα με την Κροατία ο Ελλαδίτης κόουτς ανέφερε ότι «η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική για ενάμισι σετ και τουλάχιστον μέχρι τους 16- 17 πόντους ήμασταν κοντά. Είμαι ευχαριστημένος αλλά μη ξεχνάτε ότι η Κροατία είναι ίσως δυο σκαλιά ανώτεροι από τις άλλες στον Όμιλο, ενώ η Εθνική αγωνίστηκε σε πάρα πολλούς φιλικούς αγώνες και σε πολλές διοργανώσεις (όπως Μεσογειακούς Αγώνες) αυτό το καλοκαίρι».
Η Εθνική ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Νορβηγία το Σάββατο πρωί με προπόνηση στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ενώ από την αποστολή στην Κροατία δεν προέκυψαν προβλήματα. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: : Άγγελος Αλεξίου, Αντώνης Μαυρομμάτης, Κανάρης Πάπας (Ομόνοια),Σωτήρης Σιαπάνης, Μάριος Νικολάου, Γεώργιος Χρυσοστόμου (Νέα Σαλαμίνα), Αντώνης Αντωνίου (Παφιακός), Κωνσταντίνος Σκορδής, Μάριος Στρουγκάρεβιτς (ΑΠΟΕΛ), Οδυσσέας Σαββίδης, Δημήτρης Καρκίδης (Ε.Ν.Π.), Κανάρης Μιχαήλ (Φοίνικας Πύλας), Ανδρέας Χριστοφόρου (Ανόρθωσις), Στέφανος Χαριδήμου (Εθνικός Λατσιών).
Tον αγώνα θα σφυρίξουν οι Igli Festhi από την Αλβανία και Chavdar Μarev από τη Βουλγαρία.
ΚΟΠΕ
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 15:52
Πάντα δίπλα στον Δικέφαλο Γερίου ο Στάθης Αλωνεύτης που αγόρασε και φέτος εισιτήρια διαρκείας.
13/10 @ 19:39
Η Μίλιτσα Κούμπουρα αναδείχθηκε η πολυτιμότερη παίκτρια στην περσινή Volley League. Μετά τη βράβευσή της, ανέβασε μια φωτογραφία με την Πέννυ Ρόγκα, γράφοντας πως «Η αληθινή MVP» είναι η αρχηγός του Παναθηναϊκού που νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στα τάραφλεξ, όπως ανακοίνωσε η ίδια!
11/10 @ 20:37
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης επικράτησε του Απόλλωνα στο «Λευκόθεο» με 3-0 σετ και κατέκτησε το Super Cup γυναικών.
10/10 @ 22:26
Στον περσινό νταμπλούχο Παφιακό κατέληξε το 32ο Σούπερ Καπ Ανδρών στην πετόσφαιρα.
29/09 @ 18:28
Ανάρτηση από την Θύρα 1 μέσα από την οποία αποχαιρετάει και ευχαριστεί τον προπονητή, Γιάννη Γιαπάνη.
24/09 @ 12:40
Ενίσχυση με Αμερικανό πασαδόρο ανακοίνωσε η πετοσφαιρική Ομόνοια:
BEST OF THEMASPORTS