Δηλώσεις παραχώρησε ο Βουγιατίν Σάβιτς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για τη νίκη της Μακάμπι Χάιφα με 4-0 επί του Απόλλωνα είπε: «Λοιπόν, δεν τους ξέρω καθόλου, αλλά ξέρω τον Απόλλωνα. Όταν ο πρωταθλητής Κύπρου έχασε με 4-0 από κάποιον, σημαίνει ότι αυτός αξίζει. Αυτό το ένιωσε και ο Ολυμπιακός, αλλά ας πιστέψουμε στον Ερ. Αστέρα που παίζει μαεστρικά».
Για την Παρτιζάν και τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Δεν έχω πρόβλημα να πω αυτό που πιστεύω. Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι 60-40 υπέρ της Παρτιζάν. Είμαι παίκτης του Ερ. Αστέρα, αλλά δεν έχω κανένα μίσος για την Παρτιζάν. Δεν με ενδιαφέρουν πολύ, αλλά και πάλι θα ήθελα να μπουν στους ομίλους λόγω του συντελεστή για το κράτος μας».
Δείτε εδώ το δημοσίευμα
Συζητήθηκαν παραπάνω οι δηλώσεις Μπέργκ για το μέλλον του Λοίζου, παρά η πρώτη νίκη της Ομόνοιας στον φετινό μαραθώνιο επί του Ακρίτα Χλώρακας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/09 @ 23:54
Η Μπρέντφορντ προκάλεσε πόνο στην Τσέλσι στο 90'+3' με πανέξυπνο τρόπο από πλάγιο άουτ, με το τελικό 2-2 να πικραίνει φοβερά τους «μπλε» που πίστεψαν στο 85' ότι είχαν κάνει ηρωικό come-back.
13/09 @ 23:54
Συνεχίζει ακάθεκτη η Νάπολι! Η πρωταθλήτρια της Serie A δεν «μασάει» από έδρες και πέρασε άνετα από το «Αρτέμιο Φράνκι» επικρατώντας 3-1 της φλύαρης Φιορεντίνα που παρέμεινε χωρίς νίκη!
13/09 @ 23:54
Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το παρθενικό της τρίποντο στη φετινή LaLiga, καθώς νίκησε 2-0 τη Βιγιαρεάλ, που υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.
13/09 @ 22:37
Άλλο ένα απίθανο Derby d’Italia, άλλη μια φορά που η Ίντερ τα κάνει… μαντάρα και μια Γιουβέντους που με τρομερά γκολ και ανατροπή στο 90’+1’ επιβλήθηκε 4-3!
13/09 @ 22:36
Τότεναμ για μεγάλα πράγματα, Γουέστ Χαμ για... μιζέρια. Τα «σπιρούνια» έφτασαν στο 3-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και προκάλεσαν άλλη μια εφιαλτική βραδιά στον Πότερ και την ομάδα του.
13/09 @ 22:35
Η «καυτή» Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με σκορ 5-0 το Αμβούργο στην «Allianz Arena» και έκανε το 3Χ3 στην Bundesliga, με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει δίχτυα δύο φορές.
BEST OF THEMASPORTS