Παιχνίδι... έξι βαθμών για την Ανόρθωση
Η μεγάλη νίκη επί του Άρη ανήκει στην ιστορία και στην Ανόρθωση θέλουν να συνεχίσουν με νίκες για να... διώξουν αρνητικές σκέψεις.



Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, μίλησε στον Supersport 104 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.
Η μεγάλη νίκη επί του Άρη ανήκει στην ιστορία και στην Ανόρθωση θέλουν να συνεχίσουν με νίκες για να... διώξουν αρνητικές σκέψεις.
Ο αρχηγός της Ανόρθωσης, Κωστάκης Αρτυματάς, υποβλήθηκε σήμερα σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, σε ιατρικό κέντρο στο Βέλγιο, για την αποκατάσταση προβλήματος στην επιγονατίδα.
Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, για όλες τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της Κυρίας.
Δείτε την ανάρτηση από τον Ράφα Λόπες ο οποίος αναφέρεται στην επιστροφή του στην Ανόρθωση.
Η ενημέρωση από την Ανόρθωση
Ανάρτηση από τον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης, με αφορμή την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον Άρη.
Για να φύγει νικηφόρα η Ανόρθωση από την έδρα του Άρη, στο φινάλε αποδείχθηκε καθοριστικό το γκολ του Ράφα Λόπες από τα 11 βήματα (είχε χάσει και πέναλτι νωρίτερα ο Σένσι, που το χτύπησε τρεις φορές) στο 44'.
Διαβασμένος ήταν ο Μάουρο Καμορανέζι, αν και είχε την ευθύνη μόνο για τρεις προπονήσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το ψεσινό παιχνίδι με τον Άρη.
Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η ένταση των 90 λεπτών μετατράπηκε σε ένα πρωτόγνωρο ξέσπασμα.
Διαβάστε όλα όσα είπε ο χρυσός σκόρερ της Ανόρθωσης, Ράφα Λόπες.
Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Καμορανέζι μετά την νίκη της ομάδας του απέναντι στον Άρη.