Το τελευταίο παιχνίδι του Μέσι έγινε παγκόσμιο φαινόμενο – 3,1 δισ. views σε 10 λεπτά
Το αντίο του Λιονέλ Μέσι στην Εθνική Αργεντινής εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γεγονός, με έναν εντυπωσιακό αριθμό να κάνει τον γύρο των social media.



15:00
76η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (Z)
Cytavision Sports 7HD
16:00
Tennis: WTA 1000 2026 (L)
Novasports 6
19:00
Balkan Botevgrad - Bahcesehir (L)
Novasports 4
19:00
KERAVNOS - BC PARNU (EST) (Z)
Cytavision Sports 6HD
19:00
ΑΕΚ - WURZBURG (GER) (Z)
Cytavision Sports 8HD
20:00
Aris - Burgos (L)
Novasports PRIME
20:30
Derthona - Le Mans (L)
Novasports 5
21:00
Roma - Lietkabelis (L)
Novasports 6
21:30
Manresa - Ratiopharm Ulm (L)
Novasports START
21:45
Paris - ASVEL Villeurbanne (L)
Novasports 4
Μετά το φινάλε του αγώνα της Αργεντινής με το Μπενίν, ο διαιτητής πλησίασε τον Λιονέλ Μέσι και του έδωσε ένα ιδιαίτερο δώρο.
Το αντίο του Λιονέλ Μέσι στην Εθνική Αργεντινής εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γεγονός, με έναν εντυπωσιακό αριθμό να κάνει τον γύρο των social media.
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Ντονάτο Μπεργκαμίνι που είχε βρεθεί νεκρός στην Εθνική Οδό.
Όμορφη πρωτοβουλία από τον ποδοσφαιριστή της Χέρκουλες, Άντι Εσκουδέρο, ο οποίος έγινε viral μετά την κίνηση του να τρέξει για να παραδώσει την τσάντα πρώτων βοηθειών σε οπαδό στις κερκίδες.
Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έκανε ένα λάθος πιάνοντας τη μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής στο ματς της Ακτής Ελεφαντοστού με το Καμερούν.
Σε φιάσκο εξελίχθηκε η προσπάθεια καλλιτέχνιδας να ψάλλει τον εθνικό ύμνο του Καναδά πριν από τη φιλική αναμέτρηση με το Περού στο Μόντρεαλ, καθώς ξέχασε τα λόγια, έχασε τη μελωδία και τελικά έβαλε... τα γέλια στο μικρόφωνο.
Tο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα όλων των αγώνων της 5ης έκδοσης του Nations League.
Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε την εθνική Αργεντινής με γκολ και δύο ασίστ για το 3-0 επί του Μπενίν γνωρίζοντας την αποθέωση και δακρύζοντας.
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της Αργεντινής στο φιλικό με το Μπενίν.
Με ένα υπέροχο show υποδέχθηκαν οι Αργεντινοί στο Μονουμεντάλ τον εμβληματικό αρχηγό της «Αλμπισελέστε», Λιονέλ Μέσι, για την τελευταία του εμφάνιση με το εθνόσημο στο στήθος.
Γεμάτο από νωρίς είναι το εμβληματικό γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ, το «Μονουμεντάλ», αφού δεν πέφτει... καρφίτσα για το Last Dance του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής.
Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε τα κλάματα βλέποντας χιλιάδες συμπατριώτες του να υποδέχονται το πούλμαν της Αργεντινής ενόψει του τελευταίου του αγώνα με την Αλμπισελέστε.