Γιάννης Ιωάννου

Την ευκαιρία να "κατασκοπεύσουν" την προσεχή αντίπαλο τους στον Γ΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ είχαν σήμερα (31/07) το μεσημέρι ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, αφού η Κιζιλζάρ αντιμετώπισε την Ακζαγίκ Ουράλσκ για το κύπελλο Καζακστάν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Κιζιλζάρ ηττήθηκε με 0-2, αλλά το συγκεκριμένο δείγμα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό των πραγματικών δυνατοτήτων της, αφού ο προπονητής της ομάδας, Αλί Αλίγιεφ, ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς παίκτες του.

Βέβαια, οι "γαλαζοκίτρινοι" έχουν δει και τα παιχνίδια των Καζάκων και με την Όσιγιεκ και γνωρίζουν τη δυναμικότητα της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία είναι μεν στα μέτρα του ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από την Μπότεφ Πλόβντιβ και ο τρόπος που απέκλεισε την Όσιγιεκ που ήταν το φαβορί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, κρατάει τους πάντες στον Αρχάγγελο σε εγρήγορση και δεν επιτρέπει... εφησυχασμούς.

Η Κιζιλζάρ άλλωστε, είναι σε καλύτερο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας σε σχέση με την Κυπριακή ομάδα και αυτό από μόνο του, είναι αρκετό για να την αντιμετωπίσουν οι "γαλαζοκίτρινοι" με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, προκειμένου να καταφέρουν εύκολα-δύσκολα, να πάρουν το ζητούμενο που είναι η πρόκριση στα πλέι-οφ και να βρεθούν ένα βήμα μακριά από την επίτευξη του πρώτου μεγάλου στόχου της νέας σεζόν, που είναι η πρόκριση στους ομίλους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή συνεχίζει να προπονεί την ομάδα του σε υψηλές εντάσεις, δίνοντας έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης και στην τακτική, ενώ γίνεται αρκετή δουλειά στα "στημένα" και στα τελειώματα των φάσεων.

Αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (04/08, 20:00), αφού πλέον μπήκαν στην εξίσωση και άλλοι νεοφερμένοι παίκτες που διεκδικούν θέση βασικού.

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, που αναμένεται να δώσει ξανά βροντερό παρών, ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση, κερδίζοντας με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, για να πάει με αέρα υπεροχής στη ρεβάνς και λιγότερη πίεση και άγχος, για να σφραγίσει το πολυπόθητο εισιτήριο...

Να θυμίσουμε ότι σήμερα οι "γαλαζοκίτρινοι" ανακοίνωσαν τις λίστες Α΄ και Β΄ για τα ματς με τους Καζάκους, με τους Βιγιαφιάνιες και Κονσταντίνοφ να είναι στα πλάνα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Αναλυτικά:

ΛΙΣΤΑ Α΄

Μπέλετς, Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Τσεμπάκ, Σούσιτς, Φεράρι, Γουίλερ, Έσελινκ, Κρέσπο, Καρώ, Πολυκάρπου, Νταουσβίλι, Κονσταντίνοφ, Σαρφό, Ντάλσιο, Εφραίμ, Θεοδώρου, Ηλία, Μαρκίνιος, Ντονγκαλά, Βιγιαφάνιες, Μάγκλιτσα.

ΛΙΣΤΑ Β΄

Χαραλάμπους, Γαβριήλ, Γεωργίου, Κούτσακος, Σατσιάς, Κουπεπίδης, Τζιαμά, Κυριακίδης, Βρόντης».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!-ThemaSports
04/05 @ 08:31

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!

Αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική συνεισφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, εκπνέουν τα συμβόλαια τους με το τέλος της σεζόν.

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ