Καταιγιστική ήταν Τράμπζονσπορ απέναντι στην Σίβασπορ (4-0) και κατέκτησε το τουρκικό Σούπερ Καπ και ο Τασός Μπακασέτας ήταν ο MVP των πρωταθλητών Τουρκίας.
Η Τράμπζον επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί καταφέρνοντας να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να ελέγξει από νωρίς τον ρυθμό του αγώνα.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας από την Τραπεζούντα, καταφέρνοντας να σκοράρει με ένα εύστοχο πέναλτι (75’), που σφράγισε το τελικό 4-0.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα τέρματα της αναμέτρησης, ο Αντρέας Κορνέλιους με δύο γκολ νωρίς (37’, 51’), και ο συμπατριώτης του Στρίγκερ-Λάρσεν (64’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των πρωταθλητών Τουρκίας.
Αξιοσημείωτο είναι πως ο Μανώλης Σιώπης έμεινε στον πάγκο ενώ ως αλλαγή πέρασε στο 82ο λεπτό ο Δημήτρης Γούτας για λογαριασμό της Σίβασπορ.
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή (06/07), το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη στην Αυστρία. Τέσσερις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ το φιλικό με αντίπαλο την DVTK Ουγγαρίας, αναβλήθηκε.
Ο Βίκτορ Γκιόκερες πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο Λονδίνο, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως η Άρσεναλ ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Σουηδό φορ και είναι έτοιμη να μπει σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ για να ολοληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή.
Μετά την αποχώρηση του απ' την Πάφο, ο Τζόναθαν Σίλβα ανακοινώθηκε απ' την Johor Darul Ta'zim, η ομάδα που πριν από μερικές εβδομάδες απέκτησε και τον Ζάιρο.
Ο Τρεντ Άλεξάντερ-Άρνολντ λύγισε μετά τη νίκη της Ρεάλ και αφιέρωσε το ματς στον Ζότα, λέγοντας πως «ήταν μαζί του». Αφιέρωση και από Εμπαπέ στον αδικοχαμένο άσο της Λίβερπουλ.