Ο αρχηγός της Ανόρθωσης Κωστάκης Αρτυματάς παραχώρησε συνέντευξη στην Cablenet.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την προετοιμασία: «Κάθε ξεκίνημα είναι το πιο δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές μετά τις διακοπές. Κάποιοι έρχονται από γεμάτη σεζόν. Οι πρώτες προπονήσεις στις Πλάτρες ήταν το δύσκολο κομμάτι, το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμό. Βοήθησε ο καιρός, ήταν πολύ καλά. Τώρα στο δεύτερο μέρος θα ολοκληρώσουμε την προετοιμασία».

«Υπάρχει απογοήτευση για το ότι δεν επιτεύχθηκαν οι στόχοι της περσινής σεζόν, έστω η έξοδος στην Ευρώπη. Θα κάνουμε την προετοιμασία μας για να μιλάμε για επιτυχίες στο τέλος της φετινής σεζόν. Να ονειρευόμαστε κάτι περισσότερο».

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το τέλος της καριέρας μου είναι νωρίς. Τα πάντα ήταν από την αρχή πολύ καλά στην Ανόρθωση. Από την αρχή όλοι ήταν δίπλα μου. Αυτό φαίνεται στο γήπεδο με τις συμμετοχές, τα γκολ και μετά ως αρχηγός με το περιβραχιόνιο.

Όταν βγαίνω στο γήπεδο δίνω την ψυχή μου. Αυτός είμαι. Για τον κόσμο που θέλει να την δει να έχει επιτυχίες στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Μιλώ και εκ μέρους των συμπαικτών μου, θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Για μένα ο Τιμούρ είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία, πρώτα στον ΑΠΟΕΛ. Ό,τι και να πω είναι λίγο για τον Τιμούρ. Με έριξε στα βαθιά χωρίς να ξέρει ποιος είμαι. Προσπάθησα αν τον βγάλω ασπροπρόσωπο, θα του είμαι πάντα ευγνώμων. Λύπες, χαρές, νίκες, ήττες ότι περάσαμε θα είμαι πάντα ευγνώμων. Mε τον Τιμούρ στην Εθνική ελπίζω να καταφέρουμε κάτι που δεν έχουμε καταφέρει. Είναι ό,τι καλύτερο να πετυχαίνεις με την Εθνική».

Για τους νέους ποδοσφαιριστές: «Η προσαρμογή γίνεται γρήγορα και εύκολα. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Θέλουμε όλοι να δουλέψουμε και να πετύχουμε».

 «Σίγουρα θέλουμε να παίζουμε στην Ευρώπη, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το χρόνο. Δεν θα έχουμε περισσότερα ματς και έχουμε καθήκον να είμαστε πιο έτοιμοι αφού δεν θα έχουμε έξτρα ματς στην Ευρώπη, ούτως ώστε να μιλάμε την νέα σεζόν για την επιστροφή μας στην Ευρώπη».

«Η ομάδα σίγουρα θα είναι καλύτερη. Στην ποιότητα που υπήρχε προστέθηκε κι άλλοι, ενώ θα έρθουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Τα λάθη που θα κάνουμε τώρα στην προετοιμασία θα τα διορθώσει ο προπονητής».

«Το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Βλέπουμε ομάδες που δεν είχαν μεγάλα μπάτζετ παραδοσιακά τώρα να έχουμε. Το βλέπω σαν πρόκληση. Θέλω να παίζω απέναντι σε καλές ομάδες».

«Όταν υπάρχει υγεία και σταθερότητα στα διοικητικά είναι ό,τι καλύτερο. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει το μυαλό του μόνο στο παιχνίδι. Όταν γίνεται καλή δουλειά στη διοίκηση αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.

Ο κύριος Πουλλαΐδης, είναι δίπλα στην ομάδα, έχει πάθος για την ομάδα, για την Αμμόχωστο. Αυτό φαίνεται και από τις ομιλίες προς την ομάδα αλλά και πως πανηγυρίζει. Στο πρόσωπο του βλέπεις πόσο πονεί για την ομάδα μετά από αρνητικά αποτελέσματα.

Όταν αναφέρομαι στην Αμμόχωστο... Ο παππούς και η γιαγιά είχαν στο Βαρώσι χωράφια... ο αδερφός του πατέρα μου ο Κωστάκης Αρτυματάς, αγωνίστηκε το 74'. Η Ανόρθωση ήταν πάντα στην καρδιά μου. Για μένα και για την οικογένεια μου ήταν ένα όνειρο η Ανόρθωση. Yπηρχαν προτάσεις για μένα από ομάδες εντός και εκτός Κύπρου με περισσότερα λεφτά, αλλά για μένα η Ανόρθωση ήταν πάντα προτεραιότητα. Δεν έβαλα άλλη ομάδα πάνω από την Ανόρθωση. Για να γίνει μια συμφωνία χρειάζεται μια διαδικασία».

«Μπαίνουν βάσεις για το μέλλον στην ομάδα. Έγιναν προσθήκες με νέα στελέχη. Ενισχύθηκε το επιτελείο, έγιναν κινήσεις για το μέλλον».

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ ως αρχηγός ότι θα μπαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, θα δίνουμε την ψυχή μας για να κερδίσουμε κάθε αγώνα. Η Ανόρθωση διαχρονικά διεκδικεί τα πάντα και είναι στόχος και σκοπός να φέρουμε την Ανόρθωση εκεί που αξίζει, στα ψηλά».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο… -ThemaSports
19/04 @ 09:24

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο…

Οι χιλιάδες οπαδοί της Ανόρθωσης, τις επόμενες μέρες, θα ακούνε συνεχώς για αποχωρήσεις απο την ομάδα τους. Φεύγει η διοίκηση Σάντη, φεύγουν παίχτες, θα ανοίξει η πόρτα και για τον Αντόνιο Πριέτο.

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!-ThemaSports
18/04 @ 15:36

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την συμφωνία για αποχώρηση του Τεχέρα με το τέλος της σεζόν.

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας-ThemaSports
18/04 @ 12:54

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας

Τοποθετήθηκε για το θέμα Τσίκο αλλά και το ενδεχόμενο να φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την Κυρία ο Ανδρέας Σάντης.

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
18/04 @ 11:59

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε στο δάνειο που είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει αλλά και για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»-ThemaSports
18/04 @ 11:47

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»

Ο Ανδρέας Σάντης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τις φήμες ότι απέρριψε επενδυτές για την Ανόρθωση.

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»-ThemaSports
18/04 @ 11:42

ΑΤΑΚΑ με... νόημα: «Δεν είναι σωστό όποτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να τρέχουμε στον κύριο Πουλλαΐδη ή στον κάθε Πουλλαΐδη»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στον κύριο Πουλλαΐδη και τη συνεισφορά του στην Κυρία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ