Γιάννης Ιωάννου

Εκεί που περιμέναμε ότι ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και οι οπαδοί του έκαναν σχέδια για το ταξίδι στην Αθήνα, προέκυψε τελικά η Μάκάμπι Χάιφα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Ισραηλινοί συνέτριψαν χθες βράδυ τον αποκαρδιωτικό Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη" με 0-4 (!) και εξασφάλισαν πιο εύκολα και απ΄ ότι θα περίμενε ακόμη και ο πιο αισιόδοξος οπαδός τους την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ειδικά στο Β΄ ημίχρονο έκαναν πάρτι απέναντι σε αυτή την τραγική άμυνα των πρωταθλητών Ελλάδος και όσοι οπαδοί του Απόλλωνα παρακολουθήσαν το παιχνίδι, σίγουρα θα έχουν αντιληφθεί ότι το έργο της ομάδας τους θα είναι πολύ πιο δύσκολο απ΄ ότι φάνταζε στο άκουσμα της κλήρωσης, όταν οι Ισραηλινοί ήταν ο ένας από τους δύο πιθανούς αντιπάλους.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι συνεργάτες του που παρακολούθησαν το παιχνίδι, γέμισαν τα μπλοκάκια τους με σημειώσεις και τους περιμένει πάρα πολλή δουλειά, ενόψει του πρώτου αγώνα που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ στις 3 Αυγούστου.

Η Μακάμπι από τη μέση και μπροστά έδειξε πως είναι... "φωτιά και λάβρα" και μπορεί να σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο, είτε από "στημένο", από οργανωμένη προσπάθεια, είτε στην κόντρα, αλλά στην άμυνα έχει "θέματα", όμως αυτός ο Ολυμπιακός που είδαμε στα δύο παιχνίδια με τους Ισραηλινούς, δεν μπορούσε ούτε καν να είναι ανταγωνιστικός, γι΄ αυτό και δεν κατάφερε να αναδείξει τα αδύνατα σημεία της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει πολλή δουλειά ο Τσόρνιγκερ τις επόμενες ημέρες, για να προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, για να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την υπέρβαση και να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για το όνειρο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και οπως είδαμε στο ψεσινό παιχνίδι, κάποιοι παίκτες της Μακάμπι όπως ο Τσέρι και ο Πιέρο για παράδειγμα, χρειάζονται... ειδικό σχέδιο για να "μπλοκαριστούν". Ο Μαρτίνς την πάτησε, ο Τσόρνιγκερ πλέον είναι "υποψιασμένος".

Πολύ καλή ομάδα η Μακάμπι Χάιφα, αλλά δεν είναι άτρωτη. Και ο Απόλλωνας, αν παρουσιαστεί όπως πρέπει, δικαιούται να ελπίζει. Στο Κολόσσι υπάρχει πίστη και αισιοδοξία και δεν τρόμαξαν από το ψεσινό αποτέλεσμα. Εντυπωσιάστηκαν, αλλά μέχρι εκεί... Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!

Μίχαλ Κρμέντσικ και Βαλεντίν Κοστάκε διατηρούν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν.

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ-ThemaSports
19/04 @ 18:55

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα μείνει εκτός Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά.

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!-ThemaSports
19/04 @ 14:35

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!

Ο Απόλλωνας επιθυμούσε την παραμονή του Γκόντσγουιλ Εκπολό και ήταν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό… -ThemaSports
19/04 @ 12:58

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό…

Η Σουηδική Χάγκεν ήθελε τον Εκπολό, πριν μερικές εβδομάδες, παρουσιαζόταν έτοιμη να δώσει λεφτά στον Απόλλωνα, για να κάνει άμεσα δικό της...

Το ποσό για Μάρκες-ThemaSports
19/04 @ 11:21

Το ποσό για Μάρκες

Με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες κάνει δικό του τον Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας.

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!-ThemaSports
19/04 @ 11:04

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!

Προχωρά στην απόκτηση του Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας, με τους κυανόλευκους να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό για να τον κρατήσουν μόνιμα στο λιμάνι της Λεμεσού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ