Στην αποψινή συνέντευξη Τύπου του Άρη στο Μπακού, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού κόντρα στη Νέφτσι, τους ποδοσφαιριστές της Λεμεσιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Ντελμίρο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήρθαμε για να τελειώσουμε τη δουλειά. Είναι το δεύτερο ημίχρονο. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αφού η Νέφτσι παίζει στην έδρα της, αλλά ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι και ανυπομονούμε».
Για το αν πίστευε όταν αγωνιζόταν με τον Άρη στη Β΄ κατηγορία, ότι μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο: «Ναι το πίστευα. Πιστεύω στην σκληρή δουλειά που κάνει η ομάδα μου. Δουλεύουμε κάθε μέρα και η κατάσταση στον Άρη είναι εξαιρετική».
Πέρσι τέτοια εποχή, η Πάφος έπλεε σε... αχαρτογράφητα νερά σε σχέση με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού ήταν μια διαδικασία άγνωστή γι' αυτήν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 17:02
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή (06/07), το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη στην Αυστρία. Τέσσερις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ το φιλικό με αντίπαλο την DVTK Ουγγαρίας, αναβλήθηκε.
05/07 @ 21:59
Δηλώσεις στην κάμερα του Άρη παρέθεσε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Ντάνιελ Σικόρσκι.
05/07 @ 20:29
Ο Άρης αναφέρεται στη φιλική ήττα με 4-0 από την Γκόρνικ.
05/07 @ 18:55
Την φιλική ήττα με 4-0 από την Górnik Zabrze γνώρισε ο Άρης στην Αυστρία. Δεύτερο φιλικό για την Ελαφρά Ραξιαρχία με τον κόουτς Αρτσιόμ Ράτζκοφ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα μέσω των αδυναμικών που παρουσίασε η λεμεσιανή ομάδα.
05/07 @ 09:38
Ο Άρης Λεμεσού αντιμετωπίζει σήμερα σε φιλικό αγώνα την Πολωνική Γκόρνικ
04/07 @ 21:48
Επίσημο όσον αφορά την διαιτησία για τα 2 ευρωπαϊκά παιχνίδια του Άρη κόντρα στην Puskas academy
BEST OF THEMASPORTS