Ανδρέας Χρίστου

Έτοιμος να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε είναι ο Σταύρος Παπασταύρου ικανοποιώντας τα θέλω του Λένον αλλά και των Ομονοιατών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι πράσινοι της Λευκωσίας τα έχουν βρει σε όλα με τον 25χρονο επιθετικό από το Καμερούν και απομένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την ομάδα του, την Άντβερπ.

Όταν με το καλό κατηφορίσει Κύπρο και με αξία 3,5 εκατομμύρια ευρώ θα γίνει ο πιο ακριβός παίκτης στην Κύπρο προσπερνώντας τον Κβιλιτάϊα του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αξίζει 2 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία του transfermarkt.

Ο Ζε βλέπει τον κόσμο από το 1,92 μ. και στο βιογραφικό του αναγράφεται ως αριστερό εξτρέμ όμως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία ως επιθετικός κορυφής.

Με μια ματιά στους αριθμούς του μπορεί να προσέξει κανείς ότι στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ/χαφ 66 φορές με απολογισμό 14 τέρματα και 8 ασίστ, ενώ μπορεί να βοηθήσει και από τη δεξιά πτέρυγα. Από την άλλη όμως έπαιξε και 26 φορές ως επιθετικός σκοράροντας 12 τέρματα! 

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός σε τρεις ομάδες (Ντουνάισκα Σλοβακίας, Χίμκι Ρωσίας και στη γαλλική Μετζ).

Πρόκειται για έναν παίκτη με ταχύτητα, δύναμη και καλά τελειώματα όμως τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και κυρίως τα τερτίπια του εκτός αγωνιστικού χώρου δεν τον άφησαν να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η κίνηση του τον Ιανουάριο του 2021 όταν τον ήθελε ο ΠΑΟ: Πίεζε τη διοίκηση της Άντβερπ για να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα και εμφανίστηκε στο προπονητικό με φανέλα... Άντερλεχτ! Εν τέλει έμεινε εκτός ομάδας και από εκείνο το σημείο και μετά οι σχέσεις του με την Άντβερπ ψυχράθηκαν, αν και της ανήκει μέχρι σήμερα.

Πλέον, ο Ζε αναμένεται να έρθει Κύπρο και να αποτελέσει την ηχηρή απάντηση του Παπασταύρου στη μουρμούρα των Ομονοιατών αλλά και στις κινήσεις των άλλων ομάδων στο μεταγραφικό παζάρι.

Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Λένον να τον εντάξει ομαλά στο ρόστερ των πρασίνων και να του δώσει όλα όσα υπόσχεται το βιογραφικό και η αξία του Ζε.

Δείτε βίντεο με τα highlights του:

 

 

 

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ