Στον Super Sport FM μίλησε την Πέμπτη ο Άντυς Λόππας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

-«Μετά από τη Γενική Συνέλευση πριν από δύο περίπου βδομάδες, σηκώσαμε τα μανίκια κι αρχίσαμε δουλειά. Έχω συναντηθεί προσωπικά σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές με τους οποίους υπήρχαν κάποιες εκκρεμότητες. Εκτός από δύο άτομα τα έχουμε βρει με όλους και πλέον πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο. Το οικονομικό νομίζω θα λυθεί εντός των επόμενων ολίγων ημερών. Έχουν υπογράψει συμφωνία σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το ποδοσφαιρικό το άφησα στον προπονητή τον κύριο Δαμιανού διότι φιλοσοφία μου είναι να μην επεμβαίνω στο έργο του προπονητή. Νομίζω θα κάνουμε ομάδα με στόχο να αποφύγουμε περιπέτειες υποβιβασμού και να είμαστε στην οκτάδα, να προσπαθήσουμε. Στόχος να μαζέψουμε και τα οικονομικά μας».

-«Αν βοηθήσει και ο κόσμος της Αλκής με διαρκείας και με τις οικονομικές δραστηριότητες του σωματείου. Η Αλκή δεν θα κλείσει, διότι αυτό έλεγαν όλοι… Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα για να μην δώσουμε αυτό το μήνυμα».

-«Η ομάδα άρχισε προετοιμασία και θα είμαστε εκεί στη νέα σεζόν και στόχος είναι να μαζέψουμε τα κακώς έχοντα που έγιναν στις προηγούμενες δύο σεζόν. Η έδρα μας θα είναι το κοινοτικό γήπεδο της Ορόκλινης. Στόχος μας ο πρώτος όμιλος, διότι εκεί αποφεύγουμε οριστικά τις περιπέτειες και μετά ομαλά να προετοιμαστούμε για τη μεθεπόμενη σεζόν».

-«Ούτε ένας παίκτης από την περσινή σεζόν δεν έμεινε. Φτιάχνεται ομάδα από το μηδέν… Να ξέρουν ότι γίνεται προσπάθεια από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. και πρέπει να σταθεί δίπλα μας ο κόσμος για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Αλλιώς θα έχουμε προβλήματα. Για διεκδίκηση ανόδου δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε φέτος, ούτε του χρόνου. Το να λέμε κάθε χρόνο για άνοδο επιφέρει πολλή πίεση ψυχολογική και οικονομική».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτο φιλικό για την Αλκή-ThemaSports
06/09 @ 15:08

Πρώτο φιλικό για την Αλκή

Τον πρώτο της φιλικό αγώνα θα δώσει η Αλκή με τον Ελληνισμό Ακακίου, το Σάββατο (7/9) στις 17:00.

Η πρώτη προπόνηση της Αλκής 1948 Λάρνακας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
02/09 @ 19:12

Η πρώτη προπόνηση της Αλκής 1948 Λάρνακας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

H πρώτη επίσημη προπόνηση της Αλκής 1948 Λάρνακας στο γήπεδο Γρηγόρη Αυξεντίου στις Καμάρες, η οποία ήταν ανοικτή για τον κόσμο.

Έγινε το σημαντικότερο βήμα για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της «Αθάνατης»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/07 @ 14:34

Έγινε το σημαντικότερο βήμα για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της «Αθάνατης»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αλκή, ενημερώνει ότι το σωματείο της Λάρνακας έχει εγγραφεί και επίσημα στο Μητρώο «Περί Σωματείων και Ιδρυμάτων Νόμο».

Ενίσχυσε τη «γραμμή κρούσης» με Ανδρέα Κυπριανού-ThemaSports
14/06 @ 20:57

Ενίσχυσε τη «γραμμή κρούσης» με Ανδρέα Κυπριανού

Την απόκτηση του έμπειρου Κύπριου επιθετικού, Ανδρέα Κυπριανού, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Αλκής, Μάριος Παρασκευά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ