Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στιβ Γιαγκό μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ανακοίνωσε ο Άρης!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ο ΑΡΗΣ Λεμεσού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον αμυντικό της ομάδας μας Στιβ Γιαγκό. Ο διεθνής με τη Μπουρκίνα Φάσο ακραίος αμυντικός, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Λίγο μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Γιαγκό δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα είμαι για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα μέρος της ιστορίας του ΑΡΗ. Τώρα αρχίζει μια νέα σεζόν και σκοπεύω να είμαι ακόμη καλύτερος. Έχω τις δυνάμεις και την όρεξη για να το πετύχω».
Ο 29χρονς αμυντικός κατέγραψε 24 συμμετοχές στην περυσινή σεζόν (23 ως βασικός), ενώ πέτυχε και 1 γκολ.
Συγχαρητήρια Στιβ! Ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Μετά το... «διάλειμμα» στο ματς με την Ομόνοια Αραδίππου, η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες στους αγώνες του Β' γκρουπ, επικρατώντας απόψε στο στάδιο «Αλφαμέγα» της ΑΕΛ με 1-3 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ και ανέβηκε στους 49 βαθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/04 @ 19:21
Ο Άρης καταγράφει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών καθώς έχει ξεπεράσει ήδη τη σεζόν που κατέκτησε τον τίτλο, όμως... τι να το κάνει;
23/04 @ 15:05
Η ανακοίνωση.
23/04 @ 15:53
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τον Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος.
23/04 @ 12:21
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
22/04 @ 19:38
Προβαδισμα για τον Άρη στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
22/04 @ 21:21
Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS