Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
Για το ψεσινό φιλικό με τη Χάποελ Χάιφα: «Αυτό που είδα χθες στο φιλικό με ικανοποίησε, πιστεύω πολύ στους Κύπριους νεαρούς, η Ομόνοια τους χρειάζεται».
Για τα νέα αποκτήματα: «Πρέπει να τους δούμε σε πιο δύσκολα ματς. Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αν τους κρίνεις τώρα, είναι λάθος. Είναι νωρίς ακόμη θα περιμένουμε, θα δούμε και τις άλλες επιλογές που θα έρθουν. Πιστεύω ότι θα γίνουν ακόμα 2-3 προσθήκες. Αναμένουμε και μία καλύτερη προσθήκη. Οι Μπρούνο και Μπάρκερ μου άρεσαν, έχουν επιθετικότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα».
Για τους Κύπριους νεαρούς και τον Βενιζέλο: «Ο μικρός έδειξε ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή. Κάποιοι είπαν ότι χρειαζόμαστε παίκτη σε περίπτωση που μη κακό χρειαστεί να αντικατασταθεί ο Λέζιακς. Όμως ο Βενιζέλος έδειξε ότι είναι εδώ. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Ψάλτης, αμυνόταν αρκετά καλά. Μου άρεσε η ομάδα, πιστεύω ότι πάμε καλά».
Η συνέλευση των μελών ενέκρινε τη εμπλοκή του ιδιοκτήτη της εταιρίας ΙC Markets Aντριου Μπουντζίσκι στην εταιρία διαχείρισης της ΑΕΛ, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 18:45
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φακό της Ομόνοιας.
02/07 @ 18:40
Η ενημέρωση στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου
02/07 @ 18:26
Kαι επίσημα η επιστροφή της καλαθοσφαιρικής Ομόνοιας!
02/07 @ 18:06
Αρχίσε στις 18:00 στο Pavilion στη Λευκωσία η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου της Ομόνοιας.
02/07 @ 17:50
Μετά το φιλικό με την Ντιναμό Βουκουρεστίου, ο Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε στην απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβάννη.
02/07 @ 17:27
Μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Δυναμό Βουκουρεστίου, Χένινγκ Μπεργκ και Γιάννης Μασούρας παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του OMONOIA TV.
BEST OF THEMASPORTS