«Της Αγίας Μαρίνας σήμερα, δοξάζω το όνομα Της! Γιορτάζουν οι Μαρίνες κ οι Μαρίνοι, χρόνια πολλά σε όλες κι όλους, να είναι υγιείς κ χαρούμενοι!!
Έχουμε κι εμείς την δική μας γιορτάρα (γενέθλια & γιορτή), την λατρεμένη μας κόρη Μαρίνα, η οποία μάς κάνει πολύ περήφανους κι ευτυχισμένους! Μάς έφτιαξε μια υπέροχη οικογένεια κ μάς δίνει πολλές χαρές!
Η Νάτα κι εγώ την αγαπάμε ατελείωτα κ θέλουμε να είναι υγιής & ευτυχισμένη με τους αγαπημένους της! Πώς περνάνε τα χρόνια Μαρινάκι μου….».
Ακούγοντας τον Μπεργκ να λέει στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΕΚ, ότι «ο Στεπίνσκι, θέλει να μείνει και θα μείνει», θέτουν το παρακάτω ερώτημα…
Όπως παρουσιάστηκε χθες η Πάφος, διαβασμένη όπως σημείωσε ο Μεντιλίμπαρ κι αυτός αν… έμπαινε μέσα, δεν νομίζουμε να πήγαινε η μπάλα στο πλεκτό της εστίας του Νεόφυτου Μιχαήλ.
Έφτασε στο σημείο να μιλήσει δημόσια, για τους ανθρώπους που επηρεάζουν καθοριστικά τον Λοίζου ο Χένιγκ Μπεργκ, για να θέλει να πάει να αγωνιστεί στο γειτονικό Ισραήλ.
Παλικαρίσιος χαρακτηρίστηκε ο βαθμός που απέσπασε η Πάφος στο «Γεώργιος Καραισκάκης» στην χθεσινή πρεμιέρα της Phase League της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.