Για τον ύπνο που "έριχναν" για χρόνια οι Αρχές, τι λέει ο Αβέρωφ…
Διαβάσαμε τις δηλώσεις του πρώην ηγέτη του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, σε ραδιοφωνική εκπομπή στο «Κανάλι 6», σε σχέση με τον παραιτηθέντα κουμπάρο του Γιώργο Κούμα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Περισσότερο ασχολούνται με το ότι ο υπεύθυνοι του προγραμματισμού, προς το παρών δεν έκαναν κάποια εντυπωσιακή μετεγγραφή.
Μιλώντας όμως για τους γκολκίπερ, προκαλεί εντύπωση ότι ακόμα και μετά το «κόψιμο» του Κωνσταντίνου Πέτρου, επιμένουν να πάρουν κι άλλον τερματοφύλακα.
Υποψιαζόμαστε ότι ο Κάρλος Πεισότο, μάλλον δεν μπορεί να είναι έτοιμος στα σταθεί, ούτε για τρίτος πίσω από τους Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς και Δημήτρη Δημητρίου.
Σε σχέση με την κίνηση για απόκτηση του Αντρέα Κεραυνού, αυτή έγινε την Παρασκευή το απόγευμα. Μας το επιβεβαίωσαν (το βράδυ της ίδιας μέρας) τόσο ο ίδιος ο παίχτης, όσο και στέλεχος της διοίκησης της ΑΕΖ.
Ο Κύπριος κίπερ ήταν επιφυλακτικός να πει το «ναι» στους πρωταθλητές, όχι μόνο γιατί θα ήταν τρίτος (και πιθανόν να μην έπαιζε καθόλου), αλλά και λόγω των οπαδικών του «πεποιθήσεων».
Τούτο φρόντισε να το εκφράσει δημόσια πριν δυο-τρεις εβδομάδες, όταν τέθηκε επίσημα εκτός πλάνων από την ομάδα που τον ανέδειξε.
Ένας τρίτος λόγος, ήταν να μην «πουλήσει» τους διαχειριστές της ΑΕΖ Ζακακίου. Αν ο Κεραυνός τους έβαζε πίεση, ότι θέλει να πάει στον Απόλλωνα, δεν νομίζουμε ότι θα του χαλούσαν το χατίρι…