Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επιτέθηκε στους οπαδούς των Σέλτικς σε διαδικτυακή εκπομπή που έδωσε το παρών, λέγοντας ότι είναι ρατσιστές και θα κάνουν οτιδήποτε για να επηρεάσουν έναν αντίπαλο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή "The Shop" στο κανάλι "Uninterrupted" που διατηρεί στο youtube για οπαδούς ομάδων. Και είχε ένα πράγμα να πει για αυτούς των Σέλτικς: Θεωρεί ότι είναι ρατσιστές.
Ο "Βασιλιάς" βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τον Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με την κουβέντα να πηγαίνει στο αν υπάρχει κάποιο γήπεδο ή φίλαθλοι που αισθάνεται ότι μπορούν να του στερήσουν την χαρά του παιχνιδιού και να τον επηρεάσουν ήταν ξεκάθαρος.
"Ναι, υπάρχουν. Στην Βοστώνη. Είναι ρατσιστές. Θα πουν οτιδήποτε. Και είναι εντάξει, γ...α το, είναι η ζωή μου, αλλά αντιμετωπίζω τέτοια πράγματα σε όλη την πορεία μου" δήλωσε αρχικά ο ΛεΜπρόν, για να προσθέσει: "Δεν με πειράζει. Το ακούω. Αν πει κάποιος κάτι και είναι κοντά μου θα τον κοιτάξω, αλλά θα επιστρέψω στο παιχνίδι. Ό,τι να 'ναι.
Θα πουν ό,τι θέλουν να πουν (σ.σ οι οπαδοί των Σέλτικς) και ίσως σου πετάξουν κάτι. Έχει τύχει να μου πετάξουν μπύρα ενώ αποχωρώ από το γήπεδο".
Κλείνοντας το θέμα ο ΛεΜπρόν έκραξε και τους ίδιους τους Σέλτικς όταν ένας συνομιλητής του ανέφερε ότι η Βοστώνη είναι το μόνο μέρος στο NBA που μπορεί να υπάρχει μία εξέδρα γεμάτη με οπαδούς που θα φοράνε μπλουζάκια που θα γράφουν "Αντε γαμ... ΛεΜπρόν", λέγοντας: "Υπάρχει ένα μπλουζάκι που έγραψε "F...k LBJ", το οποίο πιστεύω ότι πουλούσαν στο γαμ...νο το κατάστημα δώρων τους. Σίγουρα οι Σέλτικς είχαν σχέση με αυτό".
Δείτε το σχετικό VIDEO:
Για την ιστορία πριν από περίπου δύο χρόνια ο γκαρντ των Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ, είχε θυμηθεί και αυτός ένα περιστατικό που είχε πέσει ο ίδιος θύμα ρατσισμού από οπαδό της ομάδας, η οποία δεν τον αναγνώρισε, ενώ κατά την διάρκεια των φετινών τελικών του NBA ανάμεσα στους "Κέλτες" και τους Γουόριορς ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε ανοίξει κόντρα μαζί τους, όταν οι οπαδοί της Βοστώνης φώναζαν εν χορώ "F..k you Draymont".
sport24.gr
Πραγματοποήθηκε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της Ανόρθωσης, για τη σεζόν 2025-2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/07 @ 23:33
Ο Εβάν Φουρνιέ κάνει giveaway και δίνει τρεις φανέλες σε οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν δώσει το παρών στην άφιξή του στην Ελλάδα πέρυσι.
08/07 @ 20:53
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας επέλεξε να διατηρήσει άπαντες στο... σκοτάδι και σε αγωνία αναφορικά με το μέλλον του, τις πιθανότητες παραμονής στο Ντένβερ ή τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
05/07 @ 15:57
Η σπουδαία συμφωνία ανάμεσα στους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκο για χορηγική συνεργασία θα ανακοινωθεί επίσημα την Τετάρτη.
02/07 @ 19:24
Ο Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε την προεπιλογή της Τουρκίας για το Ευρωμπάσκετ του 2025, με όλα τα μεγάλα «αστέρια» της χώρας να βρίσκονται μέσα σε αυτή.
26/06 @ 09:08
Ο Βινίσιους τζούνιορ χάρισε φανέλα της Βραζιλίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος απάντησε με χιούμορ για το μέγεθος! Η ξεχωριστή φιλία δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού
25/06 @ 22:20
Η Equipe αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της ότι η συμμετοχή του Εβάν Φουρνιέ στο φετινό EuroBasket με την εθνική Γαλλίας, είναι αμφίβολη.
BEST OF THEMASPORTS