Ανδρέας Χρίστου

Είναι ψηλός, είναι δυνατός και είναι γρήγορος ο νέος εξτρέμ της ΑΕΛ, Τζάρεντ Κάσα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής την απόκτηση του 24χρονου Γάλλου εξτρέμ Τζάρεντ Κάσα. Γεννημένος στο Βερνόν της Γαλλίας με καταγωγή από το Κονγκό, ο Κάσα δεν είναι ο συνηθισμένος βραχύσωμος εξτρέμ.

Το παρουσιαστικό του μοιάζει με επιθετικού κορυφής όμως το κύριο προσόν του είναι η ταχύτητα του! «Η Φεράρι της Σιόν» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αυτό ήταν το παρατσούκλι που του κόλλησε ο συμπαίκτης του, Μασέιρας όταν έπαιζαν μαζί στην Ελβετία. «Φεράρι» τον φώναζαν και πέρσι στη Β' Γαλλίας και την Παού, με την οποία μέτρησε 18 συμμετοχές (8 βασικός, 10 ως αλλαγή) με 2γκολ και 1 ασίστ.

Πέρα από ένα δανεισμό στη Φρίμπουργκ το 2016/17 έμεινε για έξι σεζόν στη Σιόν και κατέγραψε συνολικά 50 συμμετοχές (4 γκολ, 8 ασιστ). Καλύτερη του σεζόν το 2020/21 με 26 συμμετοχές (3 γκολ και 2 ασίστ).

Ο Κάσα άρχισε την καριέρα του από τη Β' ομάδα της Λε Χαβρ και το 2016 μετακόμισε στην Ελβετία για λογαριασμό της Σιόν. Η μετακόμιση του στην Παού και τη Β' Γαλλίας πέρυσι δεν του βγήκε και πλέον έρχεται στην ΑΕΛ για να κάνει μια νέα αρχή.

Με μια πρώτη ματιά ο Σίλας προσθέτει ταχύτητα και δύναμη στα φτερά της ΑΕΛ με την προσθήκη του Κάσα όμως όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Πάρακατω μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του Κάσα:

 

 

 

Tags
ΑΕΛ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ