Κάντηλος: «Η φετινή Ομόνοια χρειάζεται τον χρόνο της – Ο Μπεργκ είναι άνθρωπος που βλέπει μακριά»
Στον SuperSport 104, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος.



14:30
HULL CITY - MANCHESTER UTD
Cytavision Sports 3HD
17:00
EVERTON - CRYSTAL PALACE
Cytavision Sports 3HD
17:00
IPSWICH - SUNDERLAND
Cytavision Sports 5HD
17:00
NOTTINGHAM FOREST - LEEDS
Cytavision Sports 6HD
18:00
ATHLETIC BILBAO - SEVILLA
Cytavision Sports 8HD
18:15
Lens - Auxerre
Cablenet Sports 2HD
19:00
Η Ώρα των Πρωταθλητών (Ποδοσφαιρική εκπομπή)
Novasports PRIME
19:00
ΑΕΛ - ΑΡΗΣ (ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)
Cytavision Sports 1HD
19:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΕΛ (ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)
Cytavision Sports 2HD
19:30
INTER - MONZA
Cytavision Sports 4HD
19:30
BRENTFORD - TOTTENHAM
Cytavision Sports 3HD
19:30
UDINESE - COMO
Cytavision Sports 6HD
20:00
Καλαμάτα - Άρης
Novasports PRIME
20:00
ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ
Cytavision Sports 7HD
20:30
ATP 1000 - CINCINNATI (SF 1)
Cytavision Sports 5HD
21:30
Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
Novasports 3
21:30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Cytavision Sports 6HD
21:45
Nice - Lorient
Cablenet Sports 3HD
21:45
GENOA - NAPOLI
Cytavision Sports 4HD
21:45
Le Mans - Brest
Cablenet Sports 1HD
21:45
Toulouse - Lyon
Cablenet Sports 2HD
22:30
ESPANYOL - REAL MADRID
Cytavision Sports 8HD
22:30
SPORTING - ALVERCA
Cytavision Sports 3HD
Η Ομόνοια στο Βέλγιο είχε θετική παρουσία στο α' μέρος, στο β' έφτιαξε ευκαιρίες που ήταν... κραυγαλέες, όμως στο τέλος η Σεντ Τρούιντεν πίεσε και πήρε την νίκη.
Στον SuperSport 104, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος.
Ο κόσμος της Ομόνοιας μετά το ματς κόντρα στην Σεντ Τρούιντεν χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές που ανταπέδωσαν.
Τους άφησε πίκρα το ότι έφυγαν ηττημένοι από το Σεντ Τρούιτεν, δεχόμενοι το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Κρατούν ακόμα τα κεφάλια τους για τις χαμένες ευκαιρίες της επανάληψης, ειδικά τις δυο που απώλεσε ο Ολλανδός εξτρέμ Μοντνόρ (η πρώτη που έχασε από την κάθετη πάσα του Τάνκοβιτς ήταν αυτή που λέμε «άχαστη»).
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του αγώνα στο «Stayen Stadium» με αντίπαλο τη Σεντ Τρούιντεν, για τα πλέι-οφ του Europa League.
Δείτε τι δήλωσε στο OMONOIA TV ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, μετά το τέλος του αγώνα στο «Stayen Stadium» με αντίπαλο τη Σεντ Τρούιντεν, για τα πλέι-οφ του Europa League.
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αγώνα που διεξήχθη στο «Stayen Stadium» ανάμεσα στη Σεντ Τρούιντεν και την Ομόνοια, για τα πλέι-οφ του Europa League.
Με γκολ του Τανιγκούτσι στο 94ο λεπτό, η Σεντ Τρούιντεν επικράτησε της Ομόνοιας στο «Stayen Stadium» με 1-0, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Europa League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης (27/08) στο ΓΣΠ.
Στο «Stayen Stadium» βρίσκεται ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος παρακολουθεί τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στη Σεντ Τρούιντεν, για τα πλέι-οφ του Europa League.
Μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας για τον αποψινό (21:00) αγώνα στο «Stayen Stadium» με αντίπαλο τη Σεντ Τρούιντεν έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ.
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, για τον αποψινό (21:00) αγώνα στο «Stayen Stadium» με αντίπαλο τη Σεντ Τρούιντεν, για τα πλέι-οφ του Europa League:
Ξεχωριστό χρώμα στη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά της Ομόνοιας έδωσαν οι τοπικές αρχές στο Βέλγιο.