Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ σχετικά με την πρόταση της ΑΕΚ στον Μπόγκνταν Πλάνιτς και τη δύσκολη προσπάθεια της Μακάμπι Χάιφα να τον κρατήσει με επέκταση και αύξηση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Προσπάθειες να μεταπείσει τον Μπόγκνταν Πλάνιτς και να τον κρατήσει στις τάξεις της κάνει η Μακάμπι Χάιφα. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ του Ισραήλ, οι πρωταθλητές της χώρας πρόσφεραν στον Σέρβο στόπερ που απασχολεί την ΑΕΚ επέκταση συμβολαίου με αύξηση της τάξεως του 15%, με τις αποδοχές του ετησίως να ανεβαίνουν στις 500.000, για δύο χρόνια.
Πάντως, οι Ισραηλινοί τονίζουν πως η προσφορά της «Ένωσης» παραμένει αρκετά υψηλότερη. Όπως αναφέρουν, οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν στον 30χρονο άσο τριετές συμβόλαιο με 700.000 ευρώ το χρόνο.
Η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει πρόταση 1 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι Χάιφα, χωρίς αυτή να έχει γίνει δεκτή, ενώ δεν αποκλείεται-αν οι Ισραηλινοί δεν αλλάξουν στάση-να αποφασίσει να καταβάλει τη ρήτρα αγοράς του, που ανέρχεται στα 1,8 εκατ. ευρώ.
sport-fm.gr
Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε δύο φορές με τον Χάλαντ, τη δεύτερη μάλιστα στο 80ο λεπτό, όμως η Ρεάλ έδειξε για ποιο λόγο είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης καθώς έκανε απίστευτη ανατροπή στο φινάλε και πήρε τη νίκη με 3-2, που την καθιστά μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους 16.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/02 @ 21:19
Ο Τζέντι Όσμαν θέλει να κατακτήσει στην Κρήτη το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR.
11/02 @ 20:39
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου του αγώνα με την Βίκινγκουρ για τα playoffs της φάσης των 16 του Conference League και ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την αποστολή, όπου υπάρχουν αρκετές αισθητές απουσίες.
11/02 @ 18:41
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Ball Boyz της Cablenet ήταν αυτή την εβδομάδα ο Αντώνης Κέζος.Το επεισόδιο ανάμεσα σε Σκόκο και Τζιμπούρ όταν ήταν στην ΑΕΚ.
10/02 @ 23:40
Οι ΠΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός προχώρησαν σε κοινή δήλωση-ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας, ξεκαθαρίζοντας πως η ανακοίνωση της Super League πάσχει από ανακρίβειες και πως κάθε ενέργεια θα γίνεται κατόπιν έγκρισης από τις ΠΑΕ
10/02 @ 23:05
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσης τον Τάκη Οικονομόπουλο, τον μυθικό τερματοφύλακα του Γουέμπλεϊ που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών
10/02 @ 22:09
Είχε αγωνιστεί στην ομάδα που έπαιξε στον τελικό του Γουέμπλεϊ το 1971
BEST OF THEMASPORTS