Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ σχετικά με την πρόταση της ΑΕΚ στον Μπόγκνταν Πλάνιτς και τη δύσκολη προσπάθεια της Μακάμπι Χάιφα να τον κρατήσει με επέκταση και αύξηση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Προσπάθειες να μεταπείσει τον Μπόγκνταν Πλάνιτς και να τον κρατήσει στις τάξεις της κάνει η Μακάμπι Χάιφα. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ του Ισραήλ, οι πρωταθλητές της χώρας πρόσφεραν στον Σέρβο στόπερ που απασχολεί την ΑΕΚ επέκταση συμβολαίου με αύξηση της τάξεως του 15%, με τις αποδοχές του ετησίως να ανεβαίνουν στις 500.000, για δύο χρόνια.
Πάντως, οι Ισραηλινοί τονίζουν πως η προσφορά της «Ένωσης» παραμένει αρκετά υψηλότερη. Όπως αναφέρουν, οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν στον 30χρονο άσο τριετές συμβόλαιο με 700.000 ευρώ το χρόνο.
Η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει πρόταση 1 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι Χάιφα, χωρίς αυτή να έχει γίνει δεκτή, ενώ δεν αποκλείεται-αν οι Ισραηλινοί δεν αλλάξουν στάση-να αποφασίσει να καταβάλει τη ρήτρα αγοράς του, που ανέρχεται στα 1,8 εκατ. ευρώ.
sport-fm.gr
Παρέμεινε στην 128η θέση της παγκόσμια κατάταξης της ΦΙΦΑ η Εθνική Κύπρου μετά τους αγώνες του Σεπτέμβρη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 19:04
Ο Χρήστος Κόντης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας και επίσημα τα ηνία του συλλόγου.
18/09 @ 14:05
Σε κάθε περίπτωση η "πράσινη" ΠΑΕ θα εκτίσει την ποινή της είτε στο ματς με τον Ατρόμητο είτε στον αγώνα με τον Αστέρα
18/09 @ 13:22
Χωρίς οπαδούς είναι πιθανό να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός μετά την τιμωρία μίας αγωνιστικής που του επέβαλε η ΔΕΑΒ για τα επεισόδια στο παιχνίδι με την Κηφισιά στον Βόλο.
17/09 @ 22:59
Θέμα ωρών πλέον η ανακοίνωση του Χρήστου Κόντη, που αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
17/09 @ 22:00
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, εκεί όπου ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης έκαναν το καθήκον τους, ενώ ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε στη Λιβαδειά.
17/09 @ 17:41
Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-0 του Άρη επί του Παναιτωλικού.
BEST OF THEMASPORTS