Αργά το απόγευμα μετατέθηκε η άφιξη του Ζερβίνιο στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Από το μεσημέρι, το απόγευμα. Σήμερα, και πάλι, αλλά για τις 19:30 μετατέθηκε η άφιξη του Ζερβίνιο στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη.
Ο Ιβοριανός άσος χθες είχε ενημερώσει ότι αναμένεται στη 13:00 στην πόλη για να υπογράψει στους κίτρινους. Ωστόσο τελικά, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο 35χρονος άσος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 19:30 το απόγευμα.
Κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να μεταθέσει και αύριο τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές των συμβολαίων του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
sport-fm.gr
Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε δύο φορές με τον Χάλαντ, τη δεύτερη μάλιστα στο 80ο λεπτό, όμως η Ρεάλ έδειξε για ποιο λόγο είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης καθώς έκανε απίστευτη ανατροπή στο φινάλε και πήρε τη νίκη με 3-2, που την καθιστά μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους 16.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/02 @ 21:19
Ο Τζέντι Όσμαν θέλει να κατακτήσει στην Κρήτη το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR.
11/02 @ 20:39
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου του αγώνα με την Βίκινγκουρ για τα playoffs της φάσης των 16 του Conference League και ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την αποστολή, όπου υπάρχουν αρκετές αισθητές απουσίες.
11/02 @ 18:41
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Ball Boyz της Cablenet ήταν αυτή την εβδομάδα ο Αντώνης Κέζος.Το επεισόδιο ανάμεσα σε Σκόκο και Τζιμπούρ όταν ήταν στην ΑΕΚ.
10/02 @ 23:40
Οι ΠΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός προχώρησαν σε κοινή δήλωση-ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας, ξεκαθαρίζοντας πως η ανακοίνωση της Super League πάσχει από ανακρίβειες και πως κάθε ενέργεια θα γίνεται κατόπιν έγκρισης από τις ΠΑΕ
10/02 @ 23:05
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσης τον Τάκη Οικονομόπουλο, τον μυθικό τερματοφύλακα του Γουέμπλεϊ που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών
10/02 @ 22:09
Είχε αγωνιστεί στην ομάδα που έπαιξε στον τελικό του Γουέμπλεϊ το 1971
BEST OF THEMASPORTS