Παρά το γεγονός ότι στο ρόστερ της Ομόνοιας εντάχθηκαν ήδη 5 ποδοσφαιριστές (Φελίπε, Μάθιους, Μπάρκερ, Μίλετιτς, Ζευκής -επιστροφή από δανεισμό-), μετά την αποχώρηση 9 ποδοσφαιριστών (Χοράτσκα, Χούμποτσαν, Σέχου, Κίκο, Μποτεάκ, Ασάντε, Τσέποβιτς, Γκόμεθ, Λοβέρα), είναι ακόμα νωρίς όσο αφορά την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες προτεραιότητες αφορούν τη θέση του φορ και του δεκαριού, όμως στο ρόστερ θα ενταχθούν ένας ανασταλτικός χαφ, ένας ακραίος επιθετικός και ένας αριστερός μπακ.

Οι πράσινοι κινούνται αθόρυβα για την περαιτέρω ενίσχυση και στην Ομόνοια θέλουν να δώσουν... απάντηση στους ανυπόμονους οπαδούς της ομάδας για τα μεταγραφικά όταν έχουν έτοιμη μεταγραφή που θα δώσει λύση στα θέλω της τεχνικής ηγεσίας, χωρίς κινήσεις πανικού. Εξάλλου είναι κάτι που έχει αποδείξει η ομάδα προγραμματισμού ότι πράττει με τις τις μέχρι σήμερα προσθήκες στο έμψυχο δυναικό.

Μέχρι σήμερα στο ρόστερ υπάρχουν 4 τερματοφύλακες (Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παναγή, Κυριακίδη), 8 αμυντικοί (Μάθιους, Ψάλτης, Μίλετιτς, Γιούστε, Λανγκ, Παναγιώτου, Λέζιακς, Κυριακίδης), 6 μέσοι (Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Χαραλάμπους, Ασημένος, Χρίστου, Κούσουλος) και 9 επιθετικοί (Μπρούνο, Μπάρκερ, Παπουλής, Λοΐζου, Ζαχαρίου, Ζευκής, Σάββα, Μάταβζ, Κακουλλής).

Οι πράσινοι έχουν μεταβεί στην Κυπερούντα για πέντε μέρες και στις 18 Ιουλίου η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Χάιφα στο ΓΣΠ και την περίοδο 20-31/07 η αποστολή θα είναι στην Πολωνία και το αθλητικό κέντρο «Μπινκόφσκι» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 18 Αυγούστου (στις 2 Αυγούστου η κλήρωση) η Ομόνοια θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών στις 5 Αυγούστου, ενώ στις 12 (Παρσκευή) του μήνα θα γίνει το ματς για το Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα στην στην «ΑΕΚ Αρένα», με στόχο τον 4ο τίτλο στην τελευταία διετία (Πρωτάθλημα 21', Σούπερ Καπ 21', Κύπελλο 22').

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πήρε το βραβείο του ο Μίλετιτς! (Φωτογραφία)-ThemaSports
02/05 @ 10:15

Πήρε το βραβείο του ο Μίλετιτς! (Φωτογραφία)

Ο κόσμος δίκαια τον ψήφισε ως πολυτιμότερο στο ντέμρπι με τον ΑΠΟΕΛ και ο Μίλετιτς πήρε το βραβείο του

Δίλημμα!-ThemaSports
02/05 @ 09:20

Δίλημμα!

Θα κληθεί να επιλέξει ο Αναστασίου

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ-ThemaSports
30/04 @ 19:10

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ

Η χρηματιστηριακή αξία του Γουίλι Σεμέδο, έφθασε το 1εκ. σύμφωνα με το transfermarkt.

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ThemaSports
30/04 @ 23:03

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Διέψευσε μεγάλη μερίδα οπαδών της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου.

Η αλήθεια για Μίλετιτς...-ThemaSports
30/04 @ 16:24

Η αλήθεια για Μίλετιτς...

Δεύτερη σεζόν του Νεμάνια Μίλετιτς με την φανέλα της Ομόνοιας.

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς-ThemaSports
30/04 @ 13:00

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς

MVP της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε ο Νεμάνια Μίλετιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ