Συγκλονίζει ο Αραούχο: «Υπέφερα από άγχος, το οποίο μετατράπηκε σε κατάθλιψη»
Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο μίλησε για τα ψυχικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν όλο αυτό το διάστημα.



Η έντονη άσκηση στα σπορ από μικρή ηλικία βοηθάει, αλλά όχι όσο νομίζεις…
Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο μίλησε για τα ψυχικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν όλο αυτό το διάστημα.
Τη δική τους αλλαγή στον ποδοσφαιρικό χάρτη θέλουν να κάνουν οι Ιάπωνες καθώς στο πρωτάθλημα τους άλλαξαν μερικούς βασικούς κανόνες του αθλήματος.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσω ανάρτησής του.
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εκ νέου η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία απέλυσε τον Σον Ντάις.
H Ρέιντζερς άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Κιλμάρνοκ (1-1), με την Σέλτικ να το εκμεταλλεύεται και να λυγίζει 2-1 τη Λίβινγκστον μειώνοντας την απόσταση από τη 2η θέση στον έναν βαθμό.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ σπατάλησε δεκάδες ευκαιρίες ενάντια στη Γουλβς, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αντιδρά χαρακτηριστικά σε μία εξ αυτών.
Η Μπολόνια προηγήθηκε με τον Κάστρο, η Λάτσιο ισοφάρισε και στα πέναλτι οι «λατσιάλι» ήταν αλάνθαστοι (4-1), κλείνοντας ραντεβού με την Αταλάντα στα ημιτελικά.
Με ένα τυχερό γκολ του αρχηγού της, Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, η Λίβερπουλ, πέρασε από την έδρα της Σάντερλαντ (0-1) και πλησίασε στην τετράδα!
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο πρώτο ντέρμπι των Βάσκων για τα ημιτελικά του Copa del Rey και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.
Ένα τετράλεπτο στα μισά του 2ου μέρους, ήταν αρκετό για την Μπάγερν να ρίξει στο καναβάτσο την Λειψία και να πάρει την πρόκριση με 2-0.
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε στο κατόπι της Άρσεναλ, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε στο 0-0 με τη Γουλβς και συνεχίζει να αγχώνεται.