Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα σε 18χρονο διάταγμα αποκλεισμού από οποιονδήποτε αγώνα ή εκδήλωση και απαγόρευση εισόδου σε οποιονδήποτε αθλητικό χώρο, για τη χρονική περίοδο μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, καθώς και δέσμευση με εγγύηση ύψους 350 ευρώ ώστε να τηρεί τους νόμους και τους κανονισμούς για 10 μήνες από σήμερα 13/7/22, αφού τον έκρινε ένοχο στο αδίκημα της μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων κατά τη διεξαγωγή αγώνα σε αθλητικό χώρο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με τα υπό εκδίκαση στοιχεία που παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου η Κατηγορούσα Αρχή, στις 6.10 χθες το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, στο στάδιο ΓΣΠ, ο 18χρονος εντοπίστηκε στην νότια είσοδο του σταδίου, από ιδιώτη φύλακα, να μεταφέρει δύο φωτοβολίδες.
Ο νεαρός κλήθηκε να ακολουθήσει την ιδιώτη φύλακα στο γραφείο της Αστυνομίας στο στάδιο, όπως και έπραξε. Αφού εκεί ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη μεταφορά των βεγγαλικών, κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εκδίκαση της υπόθεσης και ακολούθως αποδεσμεύτηκε.
Η καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο, έγινε από τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου.
Μήνυμα από τον Απόλλωνα στα social media..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/07 @ 21:01
Ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει αρκετές κινήσεις ενίσχυσης ενόψει της νέας περιόδου και μπροστάρης είναι ο προπονητής Πάμπλο Γκαρσία
04/07 @ 12:39
Μιλώντας στον Super Sport FM ο Τάκης Αντωνίου, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής, αλλά και διοικητικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ, ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα, αν θα ήθελε να μείνει στην ομάδα ο Μάγιερ.
04/07 @ 09:06
Στο στόχαστρο της Καραμπάχ βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μαρκίνιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «apasport.az», όμως όπως αναφέρεται, όταν οι Αζέροι άκουσαν τις απαιτήσεις των «γαλαζοκιτρίνων», απέσυραν το ενδιαφέρον τους!
03/07 @ 15:16
Αναφορά στον Πάμπλο Γκαρσία και τα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ από τον Ελλαδίτη δημοσιογράφο, Αντώνη Τσιράκη.
02/07 @ 08:57
Στο μπλοκάκι του Ουρουγουανού προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάμπλο Γκαρσία, είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr.
01/07 @ 22:35
Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ντυμένοι στα πορτοκαλί αποχαιρέτησαν τον Χαράλαμπο Κωμοδρόμου που έφυγε από την ζωή.
BEST OF THEMASPORTS