ThemasportsΟ μεταγραφικός σχεδιασμός της Κυρίας επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός γκολτζή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με τις προσθήκες των Μπαισίνιο, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αλλά και του Χαρογιάν, κλείνουν οι θέσεις στα στόπερ της Ανόρθωσης. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές αποτελούν δύο ποιοτικές επιλογές για τον Μίλανιτς συν τους Κορέα και Αντωνιάδη.
Ο Κασιμίρ Νίνγκα έρχεται να προσδώσει ταχύτητα στην επιθετική γραμμή και εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας που θέλουν τον Ουάρντα να παραμένει στο «Παπαδόπουλος», να προσδώσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στη γραμμή κρούσης.
Αυτό που ψάχνουν Λάρκου και Μίλανιτς τη δεδομένη στιγμή είναι έναν επιθετικό κορυφής που θα δώσει στην Ανόρθωση την πεμπτουσία του ποδόσφαίρου, το εύκολο γκολ. Εκεί εστιάζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των κυανόλευκων της Αμμοχώστου.
Ο «Χαμπίμπι» βάζει ξανά τον φοίνικα στο στήθος!
Κανονικά στην προπόνηση ήταν και σήμερα ο Μάουρο Καμορανέζι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το ματς της παρασκευής με την ΑΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/04 @ 13:23
Κανονικά στην προπόνηση ήταν και σήμερα ο Μάουρο Καμορανέζι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το ματς της παρασκευής με την ΑΕΛ.
23/04 @ 10:51
Ο Μάουρο Καμορανέζι είχε την ευθύνη κανονικά της χθεσινής προπόνησης. Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες, ότι η διοίκηση θα τον ενημερώσει ότι καλύτερα είναι να ολοκληρωθεί τυπικά η επαγγελματική του σχέση με τον σύλλογο, πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ.
22/04 @ 16:45
Συνέντευξη στο Belligol παραχώρησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε, πως η πρώτη φορά που δέχθηκε πρόταση από Κυπριακή ομάδα, ήταν πριν από τέσσερα χρόνια!
21/04 @ 13:34
Χωρίς τον Μάουρο Καμορανέζι θα συνεχίσει η Ανόρθωση.
19/04 @ 21:25
Μήνυμα από τον πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκο Πραστίτη με το οποίο στέλνει τις ευχές του για το Πάσχα.
19/04 @ 11:20
Πριν μερικά 24ωρα, βγήκε προς τα έξω, ότι έχει ναυαγήσει οριστικά το ενδεχόμενο εμπλοκής του Μίντο, στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης.
BEST OF THEMASPORTS