Η απόφαση του Έρικ τεν Χαχ να παραμείνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Χάρι Μαγκουάιρ έφερε πολεμική, με οπαδούς να ασκούν κριτική και τον Γκάρι Νέβιλ να τους απαντάει με δυναμικό τρόπο μέσω των social media.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν φτάνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πολύκροτο σίριαλ που έχει αρχίσει να παίζεται στο "Ολντ Τράφορντ" εδώ και μία εβδομάδα και αφορά την παραμονή ή μη του Κριστιάνο Ρονάλντο, εδώ και λίγες ώρες ξέσπασε νέα γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της με πρωταγωνιστή τον Χάρι Μαγκουάιρ.
Αιτία η απόφαση του Έρικ τεν Χαχ να κρατήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού των κόκκινων διαβόλων ο Χάρι Μαγκουάιρ, με τον Γκάρι Νέβιλ να επικροτεί αυτή τη στάση μέσω σχολίου που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και να δέχεται ομοβροντία μηνυμάτων, με εξαγριωμένους φίλους της Γιουνάιτεντ να πνέουν μένεα κατά του ίδιου και του Μαγκουάιρ.
Η διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε δεν έμεινε ασχολίαστη από τον παλαίμαχο αμυντικό της ομάδας και νυν τηλεσχολιαστή, με τον Νέβιλ να σηκώνει το γάντι που του πέταξαν και να το επιστρέφει στους επικριτές του.
"Άρα οι ίδιοι οπαδοί που βράζουν με εμένα που χειροκρότησα την απόφαση να παραμείνει αρχηγός ο Μαγκουάιρ, ταυτόχρονα κριτικάρουν τον νέο προπονητή για την απόφασή του.
Ίσως είναι καλύτερο να υποστηρίξετε τον Μαγκουάιρ αντί να του κάνετε μπούλινγκ! Είναι προφανές πως ο νέος προπονητής τον συμπαθεί", έγραψε χαρακτηριστικά ο Νέβιλ, ο οποίος στον χαρακτηρισμό "κλόουν" που του πρόσαψε ένας οπαδός, απάντησε ως εξής:
"Λυπάμαι που σε ενημερώνω ότι είναι ένας Ολλανδός προπονητής εκείνος που τον επέλεξε για αρχηγό και όχι ένας Άγγλος κλόουν. Ο Έρικ τεν Χαχ δείχνει να τον πιστεύει τον παίκτη".
sport24.gr
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 23:22
Η Equipe αναφέρει πως η Λιόν καλείται να βρει άμεσα 100+100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κερδίσει την έφεση για τον υποβιβασμό της στη Ligue 2.
03/07 @ 22:55
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
03/07 @ 22:07
Προς τιμήν του Ντιόγκο Ζότα που έχασε τη ζωή του, η Λίβερπουλ αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «20».
03/07 @ 21:56
Όπως έγινε γνωστό, ο Ντιόγκο Ζότα θα κηδευτεί το Σάββατο (05/07) στην Γκοντομάρ της Πορτογαλίας.
03/07 @ 21:30
Διαβάστε τη συγκινητική ανακοίνωση του προπονητή της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, μέσω της ομάδας, για τον τραγικό χαμό του Ντιόγο Ζότα.
03/07 @ 20:00
Δείτε γιατί ανάμεσα στα ημίχρονα στο ποδόσφαιρο υπάρχει 15 λεπτά διακοπή.
BEST OF THEMASPORTS