Σοκ και πένθος στον παγκόσμιο στίβο: Έφυγε μόλις στα 21 της η Νατάσα Γουόρντ
Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στον στίβο η είδηση του θανάτου της Νατάσα Γουόρντ, με τη νεαρή αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών.



Ο Μπαρτλομιέι Κουμπκόφσκι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος που διέσχισε κολυμπώντας τη διαδρομή από τη Σουηδία στην Πολωνία.
Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στον στίβο η είδηση του θανάτου της Νατάσα Γουόρντ, με τη νεαρή αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών.
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά να μείνεις ακίνητος μέσα στο νερό χωρίς να ακουμπάς πουθενά, ξέρεις ήδη ότι μετά από λίγα δευτερόλεπτα τα πόδια αρχίζουν να «καίνε».
Προσπαθήσαμε με τη βοήθεια του ChatGPT να υπολογίσουμε την πραγματική απόσταση των 8,66 μ. που «πέταξε» ο Μίλτος Τεντόγλου στο Πανθεσσαλικό.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο θρυλικός Αμερικανός κολυμβητής μίλησε για την κατάθλιψη και τη «μάχη» που έδωσε μετά το 2012, εκτός πισίνας.
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοινώνει ότι το Υπουργικό Συμβούλιο, στη συνεδρία του στις 22 Ιουλίου 2026, ενέκρινε τον διορισμό του Δρος Βάσου Κουτσιούντα ως Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού.
Συνεχίστηκε η ξέφρενη πορεία της κυπριακής αποστολής στο τζούντο με τον Οδυσσέα Γεωργάκη να κατακτάει το χάλκινο στην κατηγορία των -81 κιλών, έπειτα από τρεις πολύ δυνατούς αγώνες. Τους αγώνες του Σαββάτου στο τζούντο παρακολούθησε και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλεντον.
Στα οκτώ μετάλλια η Κύπρος μετά την τριπλή επιτυχία του τζούντο
Το μεσημέρι τής Παρασκευής, 31 Ιουλίου 2026, έκλεισαν οριστικά οι λίστες συμμετοχής για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 16 Αυγούστου στην πόλη Μπέρμιγχαμ τής Αγγλίας (Μεγάλης Βρετανίας).
Ο θρυλικός Γερμανός ποδηλάτης, Heinz Stücke έφυγε από τη ζωή, έχοντας αφιερώσει 51 συνεχόμενα χρόνια ταξιδεύοντας σε κάθε γωνιά του πλανήτη πάνω στο ίδιο ποδήλατο.
Αστυνομικοί χρειάστηκε να επέμβουν και να την απομακρύνουν από τις κερκίδες.
Τρεις συναθλητές του κατάχαμα στο ταρτάν, οριζοντιωμένοι. Είναι φωτογραφία, μα ολοφάνερα ασθμαίνουν μετά την τελευταία κούρσα του δεκάθλου.