Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης είχε καλή παρουσία, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, ενώ στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό και υπήρξαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
75΄ Ευκαιρία για την Κυπριακή ομάδα με τον Ιωσηφίδη, απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ.
58΄ Μεγάλη φάση για τους Ούγγρους, ο Σωφρονίου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
49΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με τον Ιωσηφίδη, ο οποίος αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.
45΄ Δοκάρι για τον Άρημετά από μακρινό σουτ του Στρούσκι.
41΄ ΓΚΟΛ για τη Βίντι και πάλι με τον Κόντρο, 2-1.
25΄ ΓΚΟΛ για τον Άρη με κεφαλιά του Σπόλιαριτς, έπειτα από ασίστ του Μπράουν και 1-1!
18΄ Κακή εκτέλεση φάουλ από τον Καζού, η μπάλα άουτ.
16΄ ΓΚΟΛ για τους Ούγγρους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντρο, 1-0.
14΄ Πέναλτι για τη Βίντι μετά από ανατροπή του Πέτριακ από τον Γιαγκό.
10΄ Μακρινό σουτ του Σπόλιαριτς, μπλόκαρε ο Κόβατς.
8΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Σπόλιαριτς σέρβιρε... έτοιμο γκολ στον Γκομίς, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν βρήκε στόχο!
7΄ Σουτ του Σπόλιαριτς, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Βίντι.
Η αρχική ενδεκάδα της Βίντι: Kovacsi, Fiola, Pokorny, Petrjak, Makarenko, Nego, Sabanov, Kodro, Serafimov, Heister, Funsho.
Η ενδεκάδα του Άρη στο Α΄ ημίχρονο: Παπαστυλιανού, Γιαγκό, Ντελμίρο, Μουσούντα, Καζού, Μπράουν, Στρούσκι, Σπόλιαριτς, Μαγιαμπέλα, Σικόρσκι, Γκομίς.
Η ενδεκάδα στο Β΄ μέρος: Σωφρονίου, Πηλέας, Γιαμπλόνσκι, Μουσούντα, Ντεντέ, Μπρόρσον, Πάνκοφ, Γιαντάλ, Σλόγκαρ, Ιωσηφίδης, Γκαρσία.
Ξεκαθάρισε στην Πάφο, ότι δεν θα προχωρήσουν τις διαδικασίες για ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζόναθαν Σίλβα. Ο αθλητικός διευθυντής Κριστιάνο Τζιαρέτα, εξετάζει μικρή λίστα παιχτών για το αριστερό άκρο της άμυνας…
O Βίταλις Αστάφιεφς ο οποίος ήταν επικεφαλής του προγράμματος ανάπτυξης ελίτ, στο σύστημα ακαδημιών του Άρη, αποχωρεί από την ομάδα και πάει στη ΦΙΦΑ όπως ενημέρωσε μέσω social media o Κυριάκος Φυλακτής.
Την ευκαιρία να εξάγει κάποια πρώτα συμπεράσματα όσον αφορά στον τρόπο που ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές στα θέλω του, θα έχει αύριο ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ 1948.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος είπε ανάμεσα σε άλλα, ότι η ομάδα του βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστή, ενώ μίλησε και για τις περιπτώσεις των Μοντνόρ και Μποάκι.
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης στην Αυστρία, ενώ στην αποστολή ενσωματώθηκαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Μαρχίεφ, Μάτισικ και Μοντνόρ που δεν είχαν συμμετάσχει στο πρώτο καμπ στη Λετονία, λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, καθώς και ο Σανέ που ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα στην Κύπρο μέχρι να διευθετηθεί το θέμα της βίζας του.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και πλέον της Πολωνικής Ράκοβ Τσεστοχόβα, Καρόλ Στρούσκι, παραχώρησε συνέντευξη στο Przegląd Sportowy Onet, όπου μίλησε μεταξύ άλλων, για το πέρασμα του από την Κύπρο και τον Άρη, τονίζοντας πως οι εμφανίσεις του με τη Λεμεσιανή ομάδα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.