Σάββας Νεοκλέους

Εδώ και μέρες γράφτηκε ότι ο Κύπριος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, Ανδρέας Κεραυνός, είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαβάστε:

Στην «ΑΕΚ Αρένα» ο Κεραυνός!

Νεότερες πληροφορίες του Themasports.com κάνουν λόγο πως ο Ανδρέας Κεραυνός αναμένεται αύριο-μεθαύριο να έχει την οριστική απόφαση της ΑΕΚ, δη του Τσάβι Ρόκα, κατά το πόσο θα αποκτηθεί από τη Λαρνακιώτικη ομάδα ή όχι.  Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ψάχνει ξένο τερματοφύλακα καταλόγου β΄ (κάτω των 22 ετών) όπου εάν δεν τον ικανοποιήσει κάποια περίπτωση τότε θα... υποδείξει τον Κεραυνό για να καλύψει το κενό του τραυματία Ανδρέα Παρασκευά.

Εάν δεν προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης του Κεραυνού από την ΑΕΚ, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως ήδη τον περιμένει στη Λεμεσό η ΑΕΖ Ζακακίου.  Κεραυνός και ΑΕΖ είχαν επαφές προ ημερών και συμφώνησαν σε όλα για να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας που ανέβηκε στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας, εάν μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα δεν προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης του πορτιέρο από την ΑΕΚ.

Ο Ανδρέας Κεραυνός έχει ως προτεραιότητα να βρει ομάδα Α΄ Κατηγορίας, γι’ αυτό περιμένει την ΑΕΚ, μιας και από ότι φαίνεται από τις άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας έχουν στελεχώσει τα ρόστερ τους με τους τρεις τερματοφύλακες που θα έχει η κάθε μία τη νέα σεζόν.

Αν δεν βρει, δηλαδή, ομάδα Α΄ Κατηγορίας ο Κεραυνός, τότε αναμένεται να τηρήσει τον λόγο του στους παράγοντες της ΑΕΖ Ζακακίου.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Guardians: «Πάμε να φέρουμε το πιο μαγικό πρωτάθλημα στην ιστορία»-ThemaSports
06/05 @ 18:49

Guardians: «Πάμε να φέρουμε το πιο μαγικό πρωτάθλημα στην ιστορία»

Ανάρτηση από το οργανωμένο σύνολο της ΑΕΚ.

Απίστευτο με Σολ: ΕΝΑ γκολ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά παραμένει ακόμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!-ThemaSports
06/05 @ 12:19

Απίστευτο με Σολ: ΕΝΑ γκολ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά παραμένει ακόμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!

Δεν το βλέπουμε και συχνά, ειδικά στην Κύπρο, ένας ποδοσφαιριστής να σκοράρει μόλις ένα γκολ στους τελευταίους τρεις μήνες της σεζόν και να παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ για τις ομάδες του Α' γκρουπ, στο φετινό πρωτάθλημα Α' κατηγορίας!

Να εκπληρώσει το όνειρο!-ThemaSports
05/05 @ 13:15

Να εκπληρώσει το όνειρο!

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι θέλει να εκπληρώσει το όνειρο του πρωταθλήματος

Απόλυτη προσήλωση από όλους για το μεγάλο ραντεβού-ThemaSports
04/05 @ 18:30

Απόλυτη προσήλωση από όλους για το μεγάλο ραντεβού

Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της και η ομάδα της δική της.

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο-ThemaSports
03/05 @ 09:41

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ γράφοντας τον δικό της επίλογο

Το σοκ του ματς με την Ανόρθωση ανήκει στην ιστορία και στην ΑΕΚ άνοιξε ήδη η τελευταία σελίδα του βιβλίο της σεζόν 2023/24.

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ