Ο Ηρακλής ενισχύεται κάτω από τα δοκάρια, αφού ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Μάρκο Βελλίδη, που πέρσι αγωνιζόταν στη Βέροια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 35χρονος πορτιέρο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τους «κυανόλευκους» που έχουν ήδη συμφωνήσει και με τον Στέφανο Παλαβράκη, με τους δύο να αποτελούν το δίδυμο των τερματοφυλάκων.
Με αυτές τις δύο κινήσεις, ο Ηρακλής έχει δικαίωμα μόνο για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, χωρίς τους ηλικιακούς περιορισμούς που επιβάλλει η μη αδειοδότηση της ομάδας.
Όσο για τον Μάρκο Βελλίδη, ο έμπειρος τερματοφύλακας επιστρέφει για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη, μετά τις θητείες του σε Άρη και ΠΑΟΚ.
Πηγή: www.thessports.gr
Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε δύο φορές με τον Χάλαντ, τη δεύτερη μάλιστα στο 80ο λεπτό, όμως η Ρεάλ έδειξε για ποιο λόγο είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης καθώς έκανε απίστευτη ανατροπή στο φινάλε και πήρε τη νίκη με 3-2, που την καθιστά μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους 16.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/02 @ 21:19
Ο Τζέντι Όσμαν θέλει να κατακτήσει στην Κρήτη το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR.
11/02 @ 20:39
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου του αγώνα με την Βίκινγκουρ για τα playoffs της φάσης των 16 του Conference League και ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την αποστολή, όπου υπάρχουν αρκετές αισθητές απουσίες.
11/02 @ 18:41
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Ball Boyz της Cablenet ήταν αυτή την εβδομάδα ο Αντώνης Κέζος.Το επεισόδιο ανάμεσα σε Σκόκο και Τζιμπούρ όταν ήταν στην ΑΕΚ.
10/02 @ 23:40
Οι ΠΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός προχώρησαν σε κοινή δήλωση-ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας, ξεκαθαρίζοντας πως η ανακοίνωση της Super League πάσχει από ανακρίβειες και πως κάθε ενέργεια θα γίνεται κατόπιν έγκρισης από τις ΠΑΕ
10/02 @ 23:05
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσης τον Τάκη Οικονομόπουλο, τον μυθικό τερματοφύλακα του Γουέμπλεϊ που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών
10/02 @ 22:09
Είχε αγωνιστεί στην ομάδα που έπαιξε στον τελικό του Γουέμπλεϊ το 1971
BEST OF THEMASPORTS