Μάχη με τον χρόνο για σέντερ φορ στον Ολυμπιακό - Τα ονόματα που «παίζουν»
Με την προθεσμία για μεταγραφές να εκπνέει απόψε, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης παίκτη. Ιγκλέσιας, Μαγιοράλ και άλλα ονόματα στο τραπέζι.



15:30
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ H. BERG (Z)
ΟΜΟΝΟΙΑ TV
18:00
MATCH PREVIEW EP.11 (Z)
ΟΜΟΝΟΙΑ TV
19:00
GENOA - SUDTIROL (Z)
Cytavision Sports 4HD
20:00
RAYO VALLECANO - ESPANYOL (Z)
Cytavision Sports 8HD
21:00
Ajax - Willem II 15/9/26 (Z)
Cablenet Sports 2HD
21:45
WEST HAM UTD - FULHAM (Z)
Cytavision Sports 5HD
22:00
LIVERPOOL - TOTTENHAM (Z)
Cytavision Sports 6HD
22:00
FIORENTINA - PISA (Z)
Cytavision Sports 4HD
22:00
Tennis: WTA 500 2026 (L)
Novasports 6
22:00
IPSWICH - ARSENAL (Z)
Cytavision Sports 3HD
22:30
ELCHE - REAL MADRID (Z)
Cytavision Sports 8HD
Μετά την αποχώρηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πλέον η πιο παλιά... καραβάνα στον πάγκο μίας ομάδας της Stoiximan Super League είναι ο προπονητής της Κηφισιάς.
Με την προθεσμία για μεταγραφές να εκπνέει απόψε, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης παίκτη. Ιγκλέσιας, Μαγιοράλ και άλλα ονόματα στο τραπέζι.
Ο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, στην μέχρι τώρα πορεία του με την φανέλα του Δικεφάλου.
Ένας εξτρέμ που έχει περάσει στο… ντούκου τα τελευταία χρόνια, αλλά δείχνει και με τη φετινή του παρουσία πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, παρότι υποτιμημένος.
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Ανάς Σαλάχ-Εντίν από τη Ρόμα, προσθέτοντας μία ακόμη πολύ ποιοτική λύση στο ρόστερ του.
Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη με 2-0 συνδυάστηκε με δύο ξεχωριστά ορόσημα, καθώς ο Τάισον έφτασε τις 100 συμμετοχές και ο Ζίβκοβιτς πέτυχε ιστορικό γκολ.
Όταν ο Κούδας νίκησε τον Κρόιφ...
Κάκιστο ξεκίνημα για τον Λεβαδειακό του Ηλία Χαραλάμπους στη Super League και... σε καθεστώς πίεσης ο Κύπριος τεχνικός.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά του από το 1989, με τον ΟΦΗ να γράφει ιστορία στο Καραϊσκάκη και τον Παναγιώτη Ρέτσο να φτάνει τις 100 συμμετοχές.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν να... εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, φωνάζοντας από τις κερκίδες το όνομα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής.
Απόλυτο αφεντικό. Και στο ματς και στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός του Νίστρουπ αρχίζει πλέον να ξεδιπλώνεται, έφτασε στο... φτωχό 3-0 επί του Παναιτωλικού και με το 4x4 είναι μόνος πρώτος!