Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προετοιμασία: «Έχουν προστεθεί χθες με την υπόλοιπη αποστολή οι διεθνείς ο Χάμπος, ο Πίττας και ο Παναγιώτης Φιλιώτης. Αύριο θα έρθει στη Κύπρο και ο Κολ. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Είχαμε ένα πρόβλημα με τον Μαλλεκίδη και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι έχει υποστεί. Έχουμε το πρώτο φιλικό επι Κυπριακού εδάφους την Κυριακή με την Δόξα στο Γλαύκος Κληρίδης. Από εκεί και πέρα θα έχουμε μια εβδομάδα στο προπονητικό μας κέντρο στη Λεμεσό και μετα στις 16 του μήνα η ομάδα θα αναχωρήσει για Αυστρία οπού θα γίνει το βασικό μέρος της προετοιμασίας».

Για το αν θα ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός πριν να αναχωρήσει η ομάδα για Αυστρία: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό. Είναι η πρόσθεση και ο στόχος όλων. Θέλουμε να κάνουμε προσεγμένες κινήσεις. Θεωρώ θα έχουμε ακόμα μια προσθήκη. Ψάχνουμε κάποιες δύσκολες περιπτώσεις».

Για τις ανανέωσης Πίττα και Χάμπου: «Γνωρίζαμε από την αρχή την τελική έκβαση της υπόθεσης στη περίπτωση του Χάμπου. Κάποιοι άλλοι ίσως ονειρεύονταν να τον ντύσουν στα χρώματα των ομάδων τους και τους είχαν υπογεγραμμένους, τουλάχιστο έτσι διαβάζαμε και έτσι έλεγαν. Διατηρούμε όποιο ποδοσφαιριστή επιθυμούμε και αυτών ήταν επιθυμία και των ιδίων να συνεχίσουν στον πρωταθλητή Κύπρου. Και οι δύο έχουν εξελιχθεί σε ηγετικές μορφές. Είναι σημαντικό οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές σου να ηγηθούν της ομάδας.

Για τα μεταγραφικά και τον Πινακά: «Δεν θα μπω σε καμία διαδικασία ονοματολογίας. Όσοι έχουν συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, έχουν συμβατικές υποχρεώσεις με την ομάδα μας. Όσοι θα έρθουν θα έρθουν».

Για τον Γιάνγκα: «Επαναλαμβάνω δεν θα σχολιάσω κανένα όνομα και δεν θα κάνω εξαίρεση για κανένα ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι η πολιτική μας».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Χαμάς: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Αν έρθει πρόταση ο Απόλλωνας είναι ανοικτός για αν συζητήσει».

Για την απόκτηση Αρτυματά και το Κυπριακό στοιχείο: «Εννοείται το Κυπριακό στοιχείο μας ενδιαφέρει. Εννοείται ότι αυτοί που τους επέλεξαν πιστεύουν σε αυτούς και την εξέλιξη τους. Εναπόκειται στους ίδιους μέσα από τον σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει στο Κολόσσι να δικαιώσουν αυτούς που τους επέλεξαν».

Για τον Καμπράλ: «Καθρέφτης είναι πάντα το γήπεδο. Στον Απόλλωνα έχει σημασία τι θα κάνει. Μπορεί να κάνει παπάδες στο εξωτερικό και να μην αποδώσει εδώ. Ο Καμπράλ αγωνίζεται και στα αριστερά και στο δεξί άκρο της επίθεσης. Δεν πρέπει να στοχοποιούμε ότι επειδή ήλθε ο Καμπράλ θα φύγει κάποιος παίκτης από τα δεξιά η από τα αριστερά».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: Ο στόχος είναι να ξεπεράσουμε κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν τρεις χιλιάδες».

Για τους τραυματισμούς: «Νομίζω μέχρι το απόγευμα θα γνωρίζουμε για Μαλλεκίδη. Ο Σπόλιαριτς και ο Ζράντι προπονούνται κανονικά».  

Για τις δηλώσεις Πετεβίνου που αναφέρθηκε στον Απόλλωνα: «Να ρωτήσει την υπόλοιπη φίλαθλη Κύπρο. Δεν ξέρω που ήταν χθες ο κύριος Πετεβίνος. Τους τελευταίους μήνες ήταν εξαφανισμένος. Δεν έχει δικαίωμα να παίρνει τον Απόλλωνα στο στόμα του. Δεν θα μας υποδείξει τι θα πούμε επικοινωνιακά. Ας ασχοληθεί με την ομάδα του. Δεν έχει δικαίωμα να βάζει το στόμα του τον Απόλλωνα όπως και εμείς το ΑΠΟΕΛ. Αφού θέλει σεβασμό ο σεβασμός κερδίζεται και δεν απαιτείται. Παίξαμε με όλους και είδαμε την τελική βαθμολογία.  Από το μηδέν εμφανίστηκε έτσι για να επιτεθεί του Απόλλωνα. Εννοείται ότι το ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη Κύπρο όταν έχει τέτοιά ιστορία. Όμως κάθε χρονιά που περνά ανήκει στην ιστορία».

Απάντηση ΑΠΟΕΛ για το «πιο τίμιο πρωτάθλημα»: «Ας μας απαντήσουν στον Απόλλωνα τι εννοούν...»

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Μπαγκενγκά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ