Πόλυς Χαραλάμπους

Σχεδόν κλειστή θεωρείται και η μετεγγραφή του Ζαχαρία Άδωνη στους πρωταθλητές. Πλέον δεν χρειάζεται να πάρουν την συγκατάθεση του Εθνικού Άχνας, για να κάμουν δικό τους τον 23χρονο σέντερ μπακ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με δεδομένο ότι ο παίχτης ουσιαστικά είναι ελεύθερος, επειδή παρέλειψε η ομάδα της Άχνας μετά την παρέλευση 30 ημερών από την λήξη του πρωταθλήματος, να τον ενημερώσει γραπτώς ότι ήθελε να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Ο εν λόγω κανονισμός, ισχύει για περιπτώσεις παιχτών, που η ομάδα τους πέφτει στην Β’ κατηγορία. Από τον Απόλλωνα, αν και δεν τοποθετήθηκαν επίσημα μέχρι χθες, δεν αποκλείεται τελικά να δώσουν ένα μικρό ποσό στον Εθνικό ως αποζημίωση.

Δεν είναι πάντως υποχρεωμένοι να το πράξουν, βάσει του κανονισμού, που παραθέσαμε πιο πάνω. Τις τελευταίες μέρες, πίεζε πολύ κι ο ίδιος ο Άδωνη, ότι δεν θέλει να… χάσει την ευκαιρία που του δίδεται να αγωνιστεί στους περσινούς πρωταθλητές.

Πρόκειται για ένα παιδί, που έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, όμως όταν έγινε επαγγελματίας, δεν του έδωσε ευκαιρίες κάποιος προπονητής.

Φέρνοντας τον Άδωνη στο Κολόσσι, είναι παρά πολλές οι πιθανότητες, να μην αποκτηθεί κοινοτικός κεντρικός αμυντικός. Με δεδομένο ότι υπάρχουν άλλοι τρεις καθαρόαιμοι στόπερ, οι Ρομπέρζ, Βουκάσιν Γιοβάνοβιτς και Παναγιώτης Αρτυματάς.

Χθες έγινε μπέρδεμα με τον Ρατζέλο Γιάνγκα. Το πρωί, κάποιες ιστοσελίδες, έγραψαν ότι ο Ολλανδός βρέθηκε στις Πλάτρες. Πληροφορία που διαψεύστηκε επίσημα, λέγοντας ότι ο παίχτης είναι εκτός Κύπρου.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάνγκα, το περασμένο Σάββατο, ήταν στην Λεμεσό. Παραμένει ακόμα ορθάνοικτο το ενδεχόμενο, να παραμείνει για άλλο ένα χρόνο ο Γιάνγκα στους κυανόλευκους.

Τούτο θα συμβεί, αν ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Κονναφής, δεν βρει κάποιον παίχτη (μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχουν καθοριστεί) για την κορυφή της επίθεσης, που θα ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία του Τσόρνιγκερ.

Χθες πήγαν στο αθλητικό Πλατρών, οι Χάμπος Κυριάκου, Γιάννης Πίττας και Αντρέας Φιλιώτης. Είχαν πάρει μερικές μέρες άδεια περισσότερες, επειδή καθυστέρησαν να πάνε διακοπές, λόγω των υποχρεώσεων τους με την εθνική ομάδα.

Αύριο Σάββατο, αναμένεται να έλθει στην Κύπρο, ο Αργεντινός χαφ Ίσραελ Κολ. Τόσο ο τελευταίος, όσο και οι τρεις Κύπριοι διεθνείς, το πιθανότερο είναι να μην πάρουν χρόνο συμμετοχής στο μεθαυριανό φιλικό με την Δόξα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!

Μίχαλ Κρμέντσικ και Βαλεντίν Κοστάκε διατηρούν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν.

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ-ThemaSports
19/04 @ 18:55

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα μείνει εκτός Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά.

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!-ThemaSports
19/04 @ 14:35

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!

Ο Απόλλωνας επιθυμούσε την παραμονή του Γκόντσγουιλ Εκπολό και ήταν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό… -ThemaSports
19/04 @ 12:58

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό…

Η Σουηδική Χάγκεν ήθελε τον Εκπολό, πριν μερικές εβδομάδες, παρουσιαζόταν έτοιμη να δώσει λεφτά στον Απόλλωνα, για να κάνει άμεσα δικό της...

Το ποσό για Μάρκες-ThemaSports
19/04 @ 11:21

Το ποσό για Μάρκες

Με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες κάνει δικό του τον Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας.

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!-ThemaSports
19/04 @ 11:04

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!

Προχωρά στην απόκτηση του Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας, με τους κυανόλευκους να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό για να τον κρατήσουν μόνιμα στο λιμάνι της Λεμεσού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ