Η 3on3 Cyprus LTD σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Λάρνακας διοργανώνουν το OPAP Larnaca 3x3, το προσεχές Σαββατοκύριακο 9 & 10 Ιουλίου, στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από έξι χρόνια το άθλημα καλαθοσφαίρισης 3x3 επιστρέφει στη πόλη του Ζήνωνα και οι προσπάθειες όλων των συμβαλλόμενων είναι η καθιέρωση της διοργάνωσης στα αθλητικά δρόμενα της πόλης.

Έχοντας ως φάρο τις διοργανώσεις σε Λεμεσό και Πάφο, οι διοργανωτές έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για την φιλοξενία μιας άρτιας διοργάνωσης, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA 3x3, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε συνολικά τέσσερις κατηγορίες.

Το κοινό που θα παρευρεθεί στη Πλατεία Ευρώπης θα απολαύσει μοναδικές αναμετρήσεις στις εξής κατηγορίες:

- OPAP Men

- OPAP Women

- Scaffolding Solutions U16

- Foody U12

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του OPAP Larnaca 3x3 2022:

Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λάρνακας για την αμέριστη στήριξη προς τους διοργανωτές και κατ’ επέκταση την διοργάνωση OPAP Larnaca 3x3.

Μεγάλες ευχαριστίες προς τον διαμαντένιο χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους χρυσούς χορηγούς της διοργάνωσης, την εταιρεία Scaffolding Solutions, την εταιρεία Tixee και την εταιρεία FOODY. Τον ασημένιο χορηγό Prime Insurance, τους Χάλκινους χορηγούς Herbalife, MyMall Limassol, DIMCO, SoEasy Stores, Harris Kyriakkides LLC και τους υποστηρικτές Search the Nest και το St. George & Blue Cross Hospital.

Σας περιμένουμε στη Πλατεία Ευρώπης, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Ιουλίου για μπασκετικές μάχες, μουσική, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις!

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα των διοργανώσεων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των διοργανώσεων www.cyprus3x3.com.cy και στα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στο Facebook, Instagram & YouTube.

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση-ThemaSports
27/04 @ 00:10

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε με σκορ 80-74 της Μούρθια και πέρασε στον τελικό του BCL, επομένως το Περιστέρι bwin θα κοντραριστεί με τη δεύτερη για την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»-ThemaSports
26/04 @ 22:10

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»

Στο πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε ο Τζο Ράγκλαντ στο τέλος του αγώνα και στις βολές που κέρδισε ο Χουέρτας, στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη-ThemaSports
26/04 @ 21:23

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη

Στην παρθενική του εμφάνιση σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης το Περιστέρι τα έδωσε όλα απέναντι στην πιο δυνατή Τενερίφη, άγγιξε την ανατροπή, όμως λύγισε στο φινάλε και στις λεπτομέρειες, μένοντας εκτός τελικού στο Basketball Champions League.

Τηλεφώνημα στήριξης Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από τους Ισραηλινούς! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 20:23

Τηλεφώνημα στήριξης Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από τους Ισραηλινούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τηλεφώνησε προσωπικά στον Εργκίν Αταμάν, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στον προπονητή του Παναθηναϊκού για τις απειλές που δέχτηκε!

Πραγματικός ηγέτης: Οι φοβεροί αριθμοί του Σλούκα στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού με Μακάμπι!-ThemaSports
26/04 @ 10:26

Πραγματικός ηγέτης: Οι φοβεροί αριθμοί του Σλούκα στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού με Μακάμπι!

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εξαιρετικός ΚΑΙ στα δύο πρώτα ματς της σειράς των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι.

Έτσι έζησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη νίκη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ - Οι έντονες αντιδράσεις του και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 08:48

Έτσι έζησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη νίκη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ - Οι έντονες αντιδράσεις του και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ μετά από δύο χρόνια για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR το έζησε έντονα από την αρχή μέχρι το τέλος και τη νίκη των πράσινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ